Bugün 1 Aralık Ve (Mehmetçi)K Kuzey Iraqa Girmiştir.
-
TARIH : 01 Aralık 2007
NO : BA - 35 / 07
1. Türk Silahlı Kuvvetleri 28 Kasım 2007 tarihinden itibaren sınır ötesi harekat konusunda yetkilendirilmiştir.
2. Türk Silahlı Kuvvetleri; kendisine verilen yetki çerçevesinde, Irak'ın kuzeyinde bulunan teröristleri etkisiz hale getirmek için gereken askeri tedbirleri alacaktır. Bu kapsamda; ilk operasyon 01 Aralık 2007 tarihinde ( bugün) icra edilmiş olup, elde edilen istihbarata bağlı olarak operasyonlara devam edilecektir.
3. İcra edilecek operasyonlar, münhasıran PKK KONGRA-GEL terör örgütünü hedef almakta olup, Irak'ın kuzeyinde yaşayan halka ve Türk Silahlı Kuvvetlerine düşmanca bir harekette bulunmadıkları sürece, yerel gruplara karşı değildir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2007/BA_35.html
b: kuzey ıraktaki soysuzların ölüm vakti gelmiştir.
-
hayırlı olsun.
Dicek çok fazla sey kalmadı artık Allah askerlerimize güç, kuvvet ve zihin açıklığı verir inşallah.
-
Kısmet bakalım...Herşeyde bir hayır vardır bakalım Irakda kimse varmıdır...
-
şu saatten sonra önemli olan orada burada patlayacak bombalara karşı iyi istihbarat sağlamak..yoksa sivil halkın canı çok yanacak..
ekranlarda daha 15 yaşına bile gelmeden şehit düşmüş insanları görmek istemiyorum..
ama gel gör ki bu orospu çocuklarıda başka dilden anlamıyorlar..
-
100 bordo bereli girip çıkmış. peşmergenin haberi bile olmadan
-
İyi hayırlı olsun ama bu mevsimde keklik desen onuda bulamazlar, sanırım Karda Aç kurtları avlar dönerler, Sanırım Orada kimse yoktur dememe gerek yok. yinede teskereye uyuldu ya hadi hayırlısı olsun.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=52921
konu burada zaten mevcuttu orada yayınlanabilirdi. bilgi açısından devam niteliğinde olurdu.
