Bugün İphone‘La İlgili 2‘İnci Sorunum Yardımınıza İhtiyacım Var
-
cihazım iphone 4s türkiye cihazı. şarjı %70teyken cihaz kapanıyor açma/kapama tuşuna bastığımda şarja takın ibaresini alıyorum bi 5 dk sonra açılıyor şarj %15, %20 arası sonra bidaha kapanıyor tekrar şarja takana kadar açılmıyor. Cihazın faturası yok ama apple sitesinde 23 nisan 2013 tarihine kadar garantisi devam ediyor. ithalatçı firmasınıda bulamadım :( bu konu hakkında bilgisi olan muridler varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?
-
edit : nerden aldın telefonu ?
livane tarafından 28/Şub/13 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Forum Kurallarını Okudum Anladım :)
rebelpower tarafından 28/Şub/13 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
silemezler, sil dedin diye banlayabilirler.
--
Açtın devam edelim ;
nereden aldın telefonu ???
Normalde bir Apple Retail Store'a (yurtdışı) götürürsen hemen değiştirirler. Turkcell falanda mobil ekiplerle yada TİM'dekilerle direkt ilgilenir. Diğerleri bilemeyeceğim.
Ama Apple kullanıcısını mağdur etmez. İllaki çözer.
-
telefonu adam sandığımız bi arkadaşımızdan aldık ittirdi gitti diyebilirim apple türkiye ile görüşebilirmiyim acaba ? zamanımda daralıyor telefonun bu problemide inanın çok can sıkıcı. cihaz apple 1110dan farkı yok. şarjdan çıkaramıyorum telefonu
-
Abi çin malı falan olmasın o ? garip garip sorunlar var.
Hattın neyse oraya git konuş. Birinden aldım falan de. İllaki çözüm bulurlar.
-
hocam cihaz türkiye cihazı olmasa bulup kesicemde cihaz türkiye cihazı aplle sitesinde daha garantisi var diyor. bakalım dediğiniz gibi bir görüşelim
-
Batarya şoklama istiyor veya en temizinden sıfır batarya taktir sen.
-
hoca elmacı pazarı gibi biyer varsa (burada var antepde) git ilgilenirler apple garantisi devam ettini söle ztn onlar sistemden bakıyolar seri no üzerinden sıfır batarya yada cihaz değişimi (çok zayıf bi ihtimal) yaparlar apple mağdur etmez benim bildiğim şahsen daha beni mağdur etmedi bende senin gibi bi kaç sorun yaşadımdı yardımcı olmuşlardı faturası olmamasına rağmen
-
hocam orjinal yada ona yakın 4s batarya nerede bulabilirim cihaz benim değil nişanlımın ve bu durum çok moral bozucu benim iphone 4 gayet stabil 4sden eski olmasına rağmen şu anda Son tam şarjdan sonra geçen süre 1 saat 17 dakika şarj %16ya düştü :( 1 saatte.
-
rebelpower bunu yazdı
hocam orjinal yada ona yakın 4s batarya nerede bulabilirim cihaz benim değil nişanlımın ve bu durum çok moral bozucu benim iphone 4 gayet stabil 4sden eski olmasına rağmen şu anda Son tam şarjdan sonra geçen süre 1 saat 17 dakika şarj %16ya düştü :( 1 saatte.
Orijinal bulamazsın ama Gittigidiyor gibi sitelere bi bak derim.