folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bugün Pagerank Güncelleme Günü (:

Bugün Pagerank Güncelleme Günü (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    Evet arkadaşlar biraz önce google sitelerin pagerank değerlerini güncelleştirdi. Yeni sitelerin değerleri artarken eski sitelerde düşüş var mesela tahribat 3'e düşmüş haber ve blog siteleri 1-2 bazıları 4 değer artmış. Google toolbarla sitelerin pagerank değerlerini kontrol edebilirsiniz. http://toolbar.google.com/T4/intl/tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hass yaa 3 den 2 ye düştüm !!

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Walla biz strateji olarak pagerankın tam tersi hareket ettiğimizden dolayı:) pagerank düşer, doğrudur :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Anlamadım gitti bi sitem vardı pr arttırmaya kasıodum siktim pr2 oldu :D
    Diğer siteme hiç dokunmadım pr4 olmuş fakede deil :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    10ur bunu yazdı:
    -----------------------------

Anlamadım gitti bi sitem vardı pr arttırmaya kasıodum siktim pr2 oldu :D
    Diğer siteme hiç dokunmadım pr4 olmuş fakede deil :D

-----------------------------

bende anlasam :;)) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

http://www.fikirbozan.net/ bu elemeanı sevmem sitesini 2007-07-25 de açmış ama pr0dan pr4 yaptı bayada uğraştı pis seo taktikleride uygulamadı takip ettiğim kadarıyla helal olsun ne diim aha bende linkini buraya veriyorum ödül cinsinden...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

www.tahribat.com için Page Rank Değeri

3 / 10

Pagerank Değerinizin Açıklaması:
    Orta derecede bir Google PageRank değerine sahipsiniz. Sayfanız bir çok kullanıcı tarafından bilinmekte ve istikrarlı görülmektedir.

Alexa Certified Traffic Ranking for www.tahribat.com

• çok kullanıcı  ve istikrarlı dio

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 2131 Toplam Mesaj: 7