Bugun Saat 11:30 Da Kamil Koç Tan Bilet Aldım. Yardım Edin?
-
arkadaşlar bu gun 11:30 da kamil koç tan bilet aldım. ama adam koridordan yer vermiş. acaba koltuk numaramı değiştirebilirmiyim. böyle bir hakkım varmı. otobusum akşam saat 23:00 da kalkıcak. biletin arkasındaki sözleşmeyi okudum bu konu hakkında bilgi yok. değişiklik yapabilirmiyim yardım edin
-
şimdiden ara bileti kestiğin yeri eğer otobüsteki yolcu sayısı dolmamışsa değiştirebilirsin dolmuşsa bişey yapamazsın
-
bileti kontrol ettikten sonra imza attıysan (bilet kontrol) bölebi hakkın yok değiştiremezsin..
-
nabalım kadermiş koridorda gitmek :D
-
bak bileti aldığın yere git deki koltuğumu değiştireilirmiyim de otobüs dolmamışsa değiştirebilir dolmuşsa bişi yapamaz
arkadaki sözleşmeye falan pek bakma orada ki adamların insafına kalmış ben otobüsü kaçırmıştım(bknz tbt bursa buluşması[fistan canafar netmacig promethus attack vsvsvsvs] onlar bilir) dedim otobüsü kaçır yenisini alabilme gibi bir imkanım varmı oda dedi müdüre sor gittim sordum özel davetli yolcu bileti verdi a.q onunlada biletimi aldım gittim sonra bileti kesenin insafına kalmış zaten bursa tbt buluşmasında saatida değiştirmiştim o da ayrı bir konu saati değiştiriyorsa koltuk nosunuda değiştirir herhalde
-
abi otobüs dediniz de geçen cizre nuhla mardine geldim.Adamlar bi koltuğu üç kişiye satmışlar.Rezaletti be abi..Sıkış sıkış gitti millet....Bi daha mecbur kalmadıkça cizreye nuha binmem...
-
Aptal mısınız Ne siniz aq yemin mi ettiniz Forumu zikmeye
Toplam Hit: 1377 Toplam Mesaj: 7