folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugun Saat 11:30 Da Kamil Koç Tan Bilet Aldım. Yardım Edin?

Bugun Saat 11:30 Da Kamil Koç Tan Bilet Aldım. Yardım Edin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu gun 11:30 da kamil koç tan bilet aldım. ama adam koridordan yer vermiş. acaba koltuk numaramı değiştirebilirmiyim. böyle bir hakkım varmı. otobusum akşam saat 23:00 da kalkıcak. biletin arkasındaki sözleşmeyi okudum bu konu hakkında bilgi yok. değişiklik yapabilirmiyim yardım edin

Sade Üye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    şimdiden ara bileti kestiğin yeri eğer otobüsteki yolcu sayısı dolmamışsa değiştirebilirsin dolmuşsa bişey yapamazsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    bileti kontrol ettikten sonra imza attıysan (bilet kontrol) bölebi hakkın yok değiştiremezsin..

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    nabalım kadermiş koridorda gitmek :D

Sade Üye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bak bileti aldığın yere git deki koltuğumu değiştireilirmiyim de otobüs dolmamışsa değiştirebilir dolmuşsa bişi yapamaz

arkadaki sözleşmeye falan pek bakma orada ki adamların insafına kalmış ben otobüsü kaçırmıştım(bknz tbt bursa buluşması[fistan canafar netmacig promethus attack vsvsvsvs] onlar bilir) dedim otobüsü kaçır yenisini alabilme gibi bir imkanım varmı oda dedi müdüre sor gittim sordum özel davetli yolcu bileti verdi a.q onunlada biletimi aldım gittim sonra bileti kesenin insafına kalmış zaten bursa tbt buluşmasında saatida değiştirmiştim o da ayrı bir konu saati değiştiriyorsa koltuk nosunuda değiştirir herhalde

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    abi otobüs dediniz de geçen cizre nuhla mardine geldim.Adamlar bi koltuğu üç kişiye satmışlar.Rezaletti be abi..Sıkış sıkış gitti millet....Bi daha mecbur kalmadıkça cizreye nuha binmem...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    Aptal mısınız Ne siniz aq yemin mi ettiniz Forumu zikmeye
Toplam Hit: 1377 Toplam Mesaj: 7