folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugün Tüm Şarkılar Bahadır Akkuzu Anısına

Bugün Tüm Şarkılar Bahadır Akkuzu Anısına

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

Barış Manço'nun grubu Kurtalan Ekspres'in gitaristi Bahadır Akkuzu İstanbul'da hayatını kaybetti.

Müzisyen Bahadır Akkuzu yaşamını yitirdi.

Evinde rahatsızlandı ve kolundaki uyuşma şikayetiyle dün akşam saatlerinde İncirli'deki Özel Etika Hastanesi'ne kaldırılan Akkuzu'nun kKalp krizi geçirdiği anlaşıldı. 54 yaşındaki sanatçı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

15 yaşında sahneye çıkmaya başlayan ve ilk olarak '4 Adam' isimli rock and roll grubunu kuran Akkuzu, 1978' den itibaren Kurtalan Ekspres grubunun gitaristi, vokalisti ve kurucusu olarak çalıştı.

Akkuzu, müzik yaşamı boyunca içinde Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, Edip Akbayram gibi müzik adamlarına eşlik etti ve 'Sakız Hanımla Mahur Bey', 'kara Toprak Ver Yarimi, 'al Beni' isimli besteleri Barış Manço tarafından seslendirildi.

Akkuzu, cumartesi günü Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek

--------------------------------------------------------------

Haberi okuduğumda şok oldum.Çok severdim kendisini.Bir davette karşılaşmıştık bir seferinde.Fotoğrafçılık yapıyordum o zamanlar."Şöyle karizmatik bir fotoğrafımı çekte bi fotoğrafım olsun" demişti. Çektiğim fotoğrafı daha sonra hediye etmiştim.Öyle ufak bir dialog geçmişti aramızda.

Bugün tüm şarkılar Bahadır Abi için gelsin

Bu imza çok eskidi artık...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Allah rahmet eylesin Türkiyenin sayılı sanatçılarından.Plajlarda orda burda barlarda gezenlerden degil.Büyük Ustalarla çalışmış ve Müziğe katkısı olmuş birisi Mekanı cennet olsun.Ustalar yok oluyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    arka plandaki türk rock idollerinden birisidir. çocukken barış abiyle az izlemedik adam olacak çocuk programında kendisini :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek
    Anadolu Rock'un yaşayan efsanelerinden biriydi. Elektro gitarın tartışılmaz efendisiydi. En son Kingo Disco'nun Barış Manço özel programında Gül Pembe'yi söylerken izleyebilmiştim. Hepimizin başı sağolsun...

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Muhteşem insanları hep erken kaybedişimiz bir klasiktir gider,kalan sağlar bizimdir...

Allah rahmet eylesin...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne güzel arkalarında milyonlarca seven bırakıyorlar...Kendilerinden eserler bırakıyorlar ve hiç unutulmuyorlar.

Keşke herkes öyle olabilse bizlerde öyle olabilsek.

Ruhu Şad olsun..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek
    allah rahmet eyleye..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

La benim soyadımda Akkuzu vay be...

Allah rahmet eylesin... 

Not late for nothing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

sabah sabah bu kötü haberle zaten moralim bozuldu. gerçi bu yaştaki sanatçılardan artık pek birşey yapmasını beklemiyor olsak da anadolu rock için çok büyük kayıp . belki önemli bir devrin sanatçılarını görebildiğimiz için kendimizi şanslı saymalıyız.

Tanrıdan rahmet , cahit berkay ve erkin koray a uzun ömürler diliyorum

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1492 Toplam Mesaj: 9