folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bul Ve Değiştir Programı Arıyorum

Bul Ve Değiştir Programı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Elimde çok güzel hazırlanmış kontratlar vs. ler var. Şirket isminde değişiklik yapılacak ve kadroda da ciddi personel değişiklikleri olacak. Ne alaka yaaa diyorsunuz demi ;)

Mevcut belgelerin içindeki bir veya birkaç kelimeyi belgeyi açmadan değiştirecek programa ihtiyacım var, mesela liste1.xls belgesindeki Osman Sata ismini Süleyman Pata yapacak, böylece ben eski dosyaları açmadan gerekli isim değişikliklerini yapmış olacağım. desteklemesi gereken uzantılar xls, doc, txt, php. Programdan istediğim en önemli özellik full tarama yapabilmesi diski full tarayıp bul ve değiştir olarak girdiğim isimleri değiştirsin istiyorum.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    ya ben çift görüyorum kafam güzel yada sen 1de yetmez 5tane ver ver ver ver ver Allahım ver şarkısını dinliyosun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Forumda birkaç sayfa arka arkaya dolaşmışım flood koruması devreye girmiş ve ana forum kısmına giremedim gitmedi sandım, tarayıcıdan geri ye basıp süre dolunca tekrar gönder dedim eskaza 2 tane olmuş kusura bakmayın. nasıl silicem onu da bulamadım.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    şunu bi incele..http://www.sowsoft.com/search.htm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    attack bu program dosyaların üzerinde işlem yapıyor, bana dosyaların içinde işlem yapacak program lazım. Örneğin benim pcde 1000 tane word dosyası var diyelim, orada muhasebe müdürü Ahmet yazıyosa onu muhasebe müdürü Sharon yapacak. öyle bir program arıyorum ben (nah bulurum gibi geliyor zorlamaya devam).

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    Advanced Find and Replace 3
    http://www.abacre.com/download.htm

kılavuzu

http://www.r10.net/makale-ceviri-yazilar/8091-advanced-find-replace-programinin-kullanimi-kisa.html
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    orena hoca attack sana bi program vermemiş ki sadece bi yazılım şirketinin arama motorunun sayfasını vermiş hangi programdan bahsediyon sen :)

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BCKP
    BCKP's avatar
    Erkek

ne kadar zaman içinde lazım onumuzdeki 1 ay hayatım kaymıs durumda ama ondan sonra uygun bir fiyata sana istedigin işlemleri yapacak bir program yazarım...

Been there, seen that, got the scars ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

RooTTeR aradığım olay buydu işte süper çalışıyor büyük yükten kurtardın teşekkür ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    orena hoca attack sana bi program vermemiş ki sadece bi yazılım şirketinin arama motorunun sayfasını vermiş hangi programdan bahsediyon sen :)
    -----------------------------

dikkatli bak istersen :) 

Toplam Hit: 1445 Toplam Mesaj: 10