Bulabilmem Mumkunmu ???
-
a.q çingeneleri arabadan laptopumu çaldılar bulabilme yöntemleri nedir polis falan demeyin onlarla cok zor gıbı
-
LCFR bunu yazdı:
-----------------------------
a.q çingeneleri arabadan laptopumu çaldılar bulabilme yöntemleri nedir polis falan demeyin onlarla cok zor gıbı
hoca biz fbi yada mossad diyilizki? sana bitek polisi öneririz onuda istemiyosun :)
çingenelerin bol olduğu mahalleye git dicem o samanlıkta iğne arama olayı.
yapıcan şey buz dolabını açıp bi şişe soğuk su dikmek olur en fazla. -
geçmiş olsun bir tas soğuk su iç.
sen didin çalış paranla al el oğlu gelsin çalsın.hırsızlardan nefret ediyorum!
-
hp 32 ızını buldum tenekelı de ımıs tabı tam adres falan yok sende ızmır denmıssın bılırsın haber gonderdim kımdeyse 500 lıra verecegım dedım ses yok ıpnelerden ,oraya gıdeyım tek tek arayayım desem ya katlıam yapman lazım yada kevgıre donmen lazım, yasasın kanunlar polıs memleket yasayla yonetılıyor dedı
-
LCFR bunu yazdı:
hp 32 ızını buldum tenekelı de ımıs tabı tam adres falan yok sende ızmır denmıssın bılırsın haber gonderdim kımdeyse 500 lıra verecegım dedım ses yok ıpnelerden ,oraya gıdeyım tek tek arayayım desem ya katlıam yapman lazım yada kevgıre donmen lazım, yasasın kanunlar polıs memleket yasayla yonetılıyor dedı
izmir de misin? izmirde bi çok çingene mahallesi var izmir in manisa ya bakan taraflarında en ünlü mahallesi vardı adını unuttum falan filan.. şimdi adamlar pislik olurlar izini falan sürsende bişi yapabiliceğini sanmıyorum.. madem izini buldun polisle gitki darbelere maruz kalmayasın hoca ben bu konuda yardımcı olmak isterim ama zannetmiyorum.. kesin bi sonuç bulurmuyuz bulmazmıyız tartışılır ? -
kardeşim ne işin war çingenelerin içinde laptopla,se yapsan wermezler daha
-
abi toplıcan 5-10 kişi her gün bi kaç tanesini yakalayıp gasp etçeniz donuna kadar alcanız sora geberene kadar dövüp bırakçanız, 1 haftaya çıkar laptopun parası :) hem hayır işlemiş olursunuz :|
-
kusura bakma ama ne acı ki insafa gelip bırakmadıkları sürece(?) elinden alamazsın polisler de almaz o anca satılırı bi yerden bi kaç hafta sonra kokusu çıkarsa çıkar çıkmazsa başka lap top bak artık
-
buluruz baba laptopunu. :)
Toplam Hit: 1191 Toplam Mesaj: 9