Bulaşık Makinesi Bağlantı Yolu
-
Konuyu elektronik bir aletle ilgili olduğu için buraya açıyorum umarım doğru yerdeyimdir :)
Eve bulaşık makinesi aldım.Ancak hala köşede bekliyor. Servis sadece kurulumu yapıyormuş.Yani boruları falan döşedikten, bağlantıları yaptıktan sonra gelip yerine yerleştircekler makineyi pek bi etkileri yok aslında.
Asıl konu şu ki: Bulaşık makinesinin bağlantı yollarını benim yapmam gerek. Makineyi şu anda fırınlı aygazın olduğu yere yerleştirmeyi düşünüyorum ama mutfaktaki musluğun borusuyla makinenin borusunu nasıl birleştireceğim? Sanırım ikisinin birleştrilmesi ve bulaşık makinesinin su giderinin ve gelirinin borularla sağlanması gerekiyor. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi? Eve usta çağıramıyoruzÇünkü mustfak musluğuyla bulaşık makinesinin bağlanacağı yer arasında yaklaşık 3 metre var, adam bize bulaşık makinesinin fiyatı kadar bi fiyat biçti. Gerekli bütün alet edevat var bende. Sadece ne yapılması gerektiğini bilmek istiyorum. Kırma dökme vs yapabilrim alışığım öğrencilikten :)
-
Makinadan makinaya degisiyor ancak bu video yardimci olur sana,
http://www.youtube.com/watch?v=dKdP7Fp5XEI'
bu olmazsa how to hook up a dishwasher diye arat google'da, veya gelen el kitapcigina bak. En kolayi o sekilde olur.