Bulaşık Makinesi Resetleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

arkadaşlar evde siemens se25230/13   model bulaşık makinesi var . ekranda F yazıyor . hata kodu galiba . içinde pis su vardı saatlerce onla yıkayıp duruyordu bulaşıkları . 

nasıl resetleyeceğim bu makineyi. içindeki pis suyu kendim boşalttım kupayla alıp döktüm . fakat bu sefer hiç çalışmıyor . öyle f de duruyor . resetlesem düzelecek bence ama bir türlü resetleyemedim . resetleme tuşlarına basıp açma tuşuna basıyorum . ekranda 0 yanıp sönüyor. tuşa bi daha bastığımda 1 yanıp sönüyor. kapatıp açtığımda F yazısı yeniden geliyor . 

nasıl resetleyeceğim bu dallamayı 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Enteresan bir sorun, yahu desene makinem su boşaltmıyor, sorununu şöyle bir ayrıntılı söylesen var bir bildiğimiz yardımcı oluruz..

Bırak reseti meseti sen şunu söyle Su boşaltıyormu? yıkama bittiğinde su boşalıyormu yani? 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

https://www.google.com.tr/search?q=reset+siemens+dishwasher
    baya bi resetleme cikiyor ama senin cihaza uygun mu bilmiyorum.

elinde yoksa diye kullanma klavuzu

https://www.libble.eu/siemens-se-25230/online-manual-66196/

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

makinenin içinde suyun gittiği süzgeçte tıkanıklık olmuş olabilir. diğer türlü tahliye pompası arıza yapmıştır diye düşünüyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Enteresan bir sorun, yahu desene makinem su boşaltmıyor, sorununu şöyle bir ayrıntılı söylesen var bir bildiğimiz yardımcı oluruz..

Bırak reseti meseti sen şunu söyle Su boşaltıyormu? yıkama bittiğinde su boşalıyormu yani? 

edit: hata kodu F makine su almıyor hatasıymış . kulla nım klavuzunda yazıyor ben de ondan şüphelenmiştim . 6 dakkadan sonra hatayı verir diyor . tamam bu salak verdi hatayı ama şimdi nasıl yeniden başlatacağız açar açmaz hatayla başlıo 

başkan boşaltmıyor . o suyla yıkamaya devam ediyordu saatlerce . suyu boşalttım şimdi hiç hareket yok direkt F hatası çıkıyor ekranda . ulan pis pis de kokmaya başladı makinenin içindekiler iyice uyuz oldum 

raul tarafından 16/Ağu/17 11:42 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Su almıyor ve boşaltmıyor anladığım kadarıyla, makinayı yanlarını arkasını aç ve dibinide aç, altta bir basınç kapakçığı olan emme manifolt sistemi içinde barındıran bir zavazingo göreceksin, ince hortum var, gelip onun bir ucundan giren, bak bakalım  o hortum bazen basınç nedeniyle çıkıyor, o çıktığında manifolt uygun basınçta yukarı emilmiyor ve boşaltma şamandırasını çalıştıramıyor. pozisyonu itibariyle su almayıda çalıştırmayabiliyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2184 Toplam Mesaj: 6
resetleme bulaşık makinesi