Buldog Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Arkadaşlar başlıktan anlayacağınız üzere 0-3 ay arası bulldog arıyorum. İstanbul'dayım cinsiyet fark etmez fakat geniş bir bütçem yok. Gönüllü sahiplendirmelere baktım, alayı yalan telefonla arayınca para istiyor... Sahiplendirme konusunda şüpheniz olmasın, ailemle yaşıyorum ve evde bakacağız onun haricinde çevrenizde varsa satmayı ya da vermeyi düşünen cüzi bir miktarda anlaşabiliriz. Saygılar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    hacı bi kaç gün beklersen bulabilirim belki on gün olmadı ben sahiplendim bi tane french bulldog

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    hacı bi kaç gün beklersen bulabilirim belki on gün olmadı ben sahiplendim bi tane french bulldog

Bekliyorum hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Gidip başka şehirden alman uyar mı köpeği?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Gidip başka şehirden alman uyar mı köpeği?

Yakın illerse evet hocam alabilirim.

Toplam Hit: 732 Toplam Mesaj: 5