Bulduğum Fikirleri Nasıl Değerlendirebilirim (Yatırımcı Vs)
-
gerek bilgisayar ile ilgili gerekse normal hayatta bir sürü fikir geliyor aklıma.Kıbrısta şaşıyorum ve yaşadığım yer 40 bin nüfusluk bir yer.
eskişehir ve istanbuldan sorna burda olmayan ama olsa tutacağına inandığım tonla fikir geliyor aklıma.FAkat hem zamanım hemde sermayem yok.Bunları nasıl değerlendirebiriim.Tabi işin fikir kısmını üstlendiğim için belli bir % ile birşeyler yapılabilir mi diye düşünüyorum.
Fazla fazla proje geliyor fakat birşey yapmadığım için boşa gidiyor.E öğrenci adamızda, aileyede fazla yük olmamak; para kazanmak, tecrübe edinmek falan istiyorum.NAsıl birşeyler yapılabilir ki ?
MEsela burda bodrum vs.. gibi bir iskele bar yok.HAtta iskele yok.Geniş ve uzun bir iskele üstüne sabah armut koltuklar, minderler, şezlonglar ; akşamda disko olabilir.Kışında devam eder disko.Yeir gelir cafe gibi birşey olabilir.FAkat bunu uygulamak için sermaye şu bu lazım.TAbi üniversiteden de kopmamam lazım.
Bunun gibi çok fikir var.Nasıl değerlendirebilirim ? Bankalara falan söylesem adamlar bana sermaye verse iş yine bana düşecek ve işi yaparken okulu boşlayacağım.Hem iş konusunda fikrim yok batırabilirimde.
-
Bir çok melek yatırımcı tanıyorum. Eğer ki fikirlerin cidden sağlamsa, yok şurda bakkal açak paranın mına koruz, yok surda oto yıkama acak parayı cof coflarız, gibi değilse bana ulaşırsan yardımcı olurum.
ve tabi ki iyi bi yüzde alırsın.
-
Bu tür mali desteklerde,Sermayeyi koyan kara %40,zarara %100 ortaktır.
-
genelde fikre değil de yürüyen bir projeye yatırımcı bulabilirsin yoksa buradaki tüm müridlerin ve müridelerin en az 1 tane süpersonic fikri vardır yani :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
Bu tür mali desteklerde,Sermayeyi koyan kara %40,zarara %100 ortaktır.
-----------------------------eskidendi o hocam. değişti kanun.