folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bülent Ersoy Kimi Hamile Bıraktı?

Bülent Ersoy Kimi Hamile Bıraktı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Yeşim Soydan ‘İbret- i Alem’ isimli kitabında magazin dünyasının gerçeklerini anlattı. Soydan kitabında, Bülent Ersoy’un genç bir kızı hamile bıraktığını iddaa etti.

Eski gazeteci Yeşim Soydan, ‘İbreti Alem’ isimli kitabıyla magazin gündemini değiştireceğe benziyor.

Mafya dünyasını anlattığı ilk kitabı, ‘İmparator ve Kızı’ ile ses getiren yazar Yeşim Soydan, bu kez magazin dünyamızın gerçeklerini birebir açıklığıyla yansıtan ikinci kitabı ‘İbreti Alem’i piyasaya çıkardı. Sahne ve sinema camiasının zirvedeki isimlerinin, ilginç öykülerini tüm çıplaklığıyla anlatan Soydan’ın en büyük iddiası ise Bülent Ersoy’un geçmişte bir kadını hamile bırakması... Soydan, 32 yıl önce nişanlanan Ersoy’un, Makbule isimli nişanlısını hamile bıraktığını yazarak adeta şok etkisi yarattı.

İnanır, hemşire dövdü

Soydan’ın kitabındaki iddialar bununla sınırlı değil. Kadir İnanır’ın Kıbrıs’ta bir hemşireyi öldüresiye dövdüğünü ve Necla Nazır’ın hayat arkadaşı Ferdi Tayfur’a nasıl büyü yaptırdığını da anlatan satırların, magazin gündemini değiştirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Soydan’ın kitabı İbreti Alem, bir dönemin karanlık noktalarına ışık tutacak bir eser olarak göze çarpıyor. Öte yandan kitapta yaşam öyküsü anlatılan Zeynep isimli kahramanın kimliği de merak konusu olacak...

Yaşananlar tek kitaba sığmadı

İbreti Alem isimli kitapta çok sayıda ünlünün geçmişte yaşadığı ilginç olaylar anlatılıyor. Yeşim Soydan imzalı kitap, Uydu Yayıncılık tarafından basıldı. Yakın gelecekte kitabın devamının geleceği belirtildi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    zuahhaaha way be bizim bülent bile karıyı hamile bırakmış bu kitap güzele benziyo alıp okuyucam...!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

hay ak memelketin başka derdi yokta bülent ersoy kimi yapmış.

bu nedir ak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

Bize ne yaw adam kimi yapmışsa yapmış.Açcak konu bulamıyonus gidiyonus kim kimi hamile bırakmış onu yazıyosunuz ayıp ediyorsunuz ama....

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Birileri başkalarının sırlarını özel yaşantılarını kullanarak cebini doldurmayı planlıyor. Üzüldüm artık Yeşim Soydan nın hiç bir kitabını okumam tavsiye etmem.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı:

Birileri başkalarının sırlarını özel yaşantılarını kullanarak cebini doldurmayı planlıyor. Üzüldüm artık Yeşim Soydan nın hiç bir kitabını okumam tavsiye etmem.

bu dediğini hiç düşünmemiştim harbiden haklısın be dostum...!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

yaw alıntı yabtım arkadaşlar 5 kuruş bi pok gecmez elıme etmeyın gözünüzü şeapiim etmeyın yaw

neyse.....

Toplam Hit: 1437 Toplam Mesaj: 7