Bulgaristan'da İçki Fiyatları
-
Muritler bir arkadaşım bulgaristan'a gitcek yakın zamanda benim de aklımda bir kaç içki almak vardı ama burda malumunuz devletimiz sağolsun fiyatlar kol gibi orda içki fiyatları ucuz diye biliyorum, orda öğrenci olan veya normal bulunan biri varsa mesela russki standart platinum ne kadardır.Ona göre arkadaşımdan rica ediyim alması için, çok fark yoksa mecbur burdan alırım.
-
Hani direk içkinin fiyatını söyleyemem ama sınırda fiyatlar 10-20 euro arasında ve emin ol ki Türkiye'den daha ucuzdur.
-
Buyur bu da kıbrıstaki içki fiyatları(Türkiyeden gittiği halde);
Not:fotoları kendim çektim.
GizliMod: Resimler Görüntülenmediğinden Silindi....
-
dediğin içkiyi bile bilmiyorum ama aşağı yukarı yarı yarıya fark ediyor. ama işte sınırdan geçirmek mesele. belli bi limitin var o da bulgaristandan türkiyeye girerken 1 litreydi geçen sene. değişmemiştir. burdan bulgaristana giderken 3 litreye kadar izin veriyor. fazlasını veya fişsiz içkiyi sınırda alır çöpe atarlar.
neyse fiyat olarak freeshopta olsun bulgaristan içinde olsun yarı yarıya ve hatta bazı içkilerde 4te1i olacak kadar daha ucuz fiyatlar.
-
1 litre de baya azmış ya, teşekkürler muritler
@prometheus
russian standart platinium da deniliyor votkadan nefret ederim ama bir kere denemiştim arkadaşımda mükemmel bir tadı var sek içiliyor onun için, bu vodkaysa daha önceki içtiklerim hiçbirşey dedirtiyor, denemeni öneririm dünyanın en iyi vodkası diyen çok kişi var :) -
napacan ickiyi sigara al bence. eger adam akıllı bişi alcaksan 400 500 dolarlık viskilerden al ki kar et yoksa başlamışım 30 tl den. gidin migrosa 2.5tl bira 100 votka 40tl 100 lük rakı 40 tl extra 4 lü 10 tl.d absolit bile var bu fiyatlar mı kol gibi ne bekliyosun sudan ucuz mu bence fiyatlar normal
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------napacan ickiyi sigara al bence. eger adam akıllı bişi alcaksan 400 500 dolarlık viskilerden al ki kar et yoksa başlamışım 30 tl den. gidin migrosa 2.5tl bira 100 votka 40tl 100 lük rakı 40 tl extra 4 lü 10 tl.d absolit bile var bu fiyatlar mı kol gibi ne bekliyosun sudan ucuz mu bence fiyatlar normal
-----------------------------selamun aleyküm kardeşlik. şu forumda 1 tane düzgün iletini göreyim anasayfada yok mu beni siken diye bağırcam.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------napacan ickiyi sigara al bence. eger adam akıllı bişi alcaksan 400 500 dolarlık viskilerden al ki kar et yoksa başlamışım 30 tl den. gidin migrosa 2.5tl bira 100 votka 40tl 100 lük rakı 40 tl extra 4 lü 10 tl.d absolit bile var bu fiyatlar mı kol gibi ne bekliyosun sudan ucuz mu bence fiyatlar normal
-----------------------------selamun aleyküm kardeşlik. şu forumda 1 tane düzgün iletini göreyim anasayfada yok mu beni siken diye bağırcam.
-----------------------------:D büyük konuşma
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------hocam bak adam sırf bunun için normal bi konu açar boşa tehlikeye arma derim dötü :)