Bulmaca-Turca 2.00 - Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    BULMACA-TURCA 2.00 - Türkçe

BULMACA-TURCA, ilk Türkçe Kare Bulmaca Tasarım Programıdır. Bu programla, ebatlarının ve siyah kare konumlarının kullanıcı tarafından belirlendiği bulmacalar tasarlanabilir. Eğer varsa, çözümde muhakkak bulunması arzu edilen harf/kelimeler bulmacaya yerleştirilebilir. Oluşturulan bulmaca şablonu saklanarak tekrar tekrar kullanılabilir. Çözüm için kullanılan sözlük text formatında olup kullanıcı tarafından herhangi bir editör (mesela notepad) kullanılarak değiştirilip düzenlenebilir. Yalnızca kelime değil, sözlüğün uygun şekilde düzenlenmesi kaydı ile rakam bulmacası da düzenlenebilir. Bulunan çözüm, otomatik olarak Word Dokumanına çevrilir.Bu, çözümün ".html" gibi başka formatlara dönüştürülebilmesine kolaylık sağladığı gibi, üzerinde biçimsel olarak istenilen değişikliğin yapılabileceği esnek bir ortam sunar.

download

http://www.bulmaca-turca.com/bul_prog/bulmaca200.zip

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    bulmaca yapımı için program arıyordum topic açmadan önce bir arayayım dedim. bu topici gördüm. programı indirdim güzel bişey işime yarayacak. hiti de az kimse bişi de yazmamış dedim bi canlandırayım yeni açılmış gibi olsun işinize yarar bence arayanı varsa ayrıca yeni sürümü de çıkmış sitesine bakarsanız iyi olur

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 2