Bulmacayı Tamamla; Seni...
-
Her kelimenin anlamını yitirdiği anlar vardır. Ben çok iyi bilirim, anlamların yıldızlar gibi düşüşünü. Hecelerin ses tellerinden hışımla çıkıp boğazda kocaman bir balyoz olduğunu ve en önemlisi insanın SEN derken, SENİ derken yaşadığı adrenalin patlamasının aynını yaşamak için uzaydan balıklama atlamak gerektiğini.
İşte bu yüzden cümlelerim devrik, sözcüklerim harman. Nereden başlanır onu bile unutmuşum. Ama bir konuda teşekkür borçluyum gözlerine. Çünkü onlarda beni hayata bağlayan görünmez ipler var. Çünkü sana her sokulduğumda ve ciğerlerime teninin kokusuyla doldurduğumda. Gözbebeklerinde kendimi görüyorum. Gözlerine atılmış bir imza gibi. Sen nasıl benimsen bende en az o kadar seninim işte. İspatlamak için nikah defterine atılmış imzalara gerek yok. Gözbebeklerimize bakmaları yeterli.
Sana Seni Seviyorum demek isterdim. İsterdim, çünkü sevgimi ifade etmem gerekiyor. Ama edebiyatım hep zayıftı; seni ne kadar sevdiğimi anlatabileceğim bir sıfat bulup tamlayamadım. Bu yüzden cümlemi tamamlayamıyorum da. Hep eksik kalıyor. Her cümlemden sonra bıraktığım üç nokta gibi. Ben cümlenin başını getireyim, sen devamını;
Seni... -
güzel yüreğine sağlık
NOT: hocam ben bir insanın herhangi bir insan gözlerine bakarken konuşamıyorum unutuyorum ne diyeceğimi onun için göze pek girmeseydin ben daha çok severdim yazıyı
-
Dostum Güzel yazı olmuş. Ellerine sağlık. İznin olursa bir kısmını alıntı yapacam.
-
Sonunda :) daha güzel ve uzunlarını bekliyoruz