Bulut Servislerin Dosya Saklama Süreleri Hk.
-
Belirli bir süresi varmı yoksa verdikleri bedava alanlardan bir süre sonra paramı talep ediyorlar imageshac gibi olur diye kullanasım yok pek
ama işimede çok yarayacak bir proje için 35 ila 50 gb arası bulut servis lazım varmı dosyası yanan bu şekilde
-
100 GB 1,99 $/ay
Google drive.
parasını veriyorum kafam rahat.
oto senkronizasyon açık. :)
he diyorsan ki ayda 1.9 dolar veremem , hocam k.bakma boşa yaşamak gibi bişi.
PanxeR tarafından 13/Şub/15 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
100 GB 1,99 $/ay
Google drive.
legal illegal herşey serbestmi peki ? eğer öyleyse fiyatı ucuz
legal illegalden kastım crack film tarzı şeyler
-
zamazingo bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
100 GB 1,99 $/ay
Google drive.
legal illegal herşey serbestmi peki ? eğer öyleyse fiyatı ucuz
legal illegalden kastım crack film tarzı şeyler
kendn barındırabilirsin , ama paylaşırsan rapor edilirse tabi g.te gelirsin bu her yerde aynıdır. g.te gelirsin dediğim silinir.
private yaparsan içine sex arşivini koy bişi olmaz. hakları yok çünki.
PanxeR tarafından 13/Şub/15 00:54 tarihinde düzenlenmiştir
not : geçen tbt de paylaşmıştım google dan kendime ait tüm verileri çektim 2 gb (videolar hariç ) çok işe yarıyır -
Bulut servisleri ömür boyu saklar dosyayı. Fakat mesela Hotmail kullanıyorsun. Normal olarak Skydriver'a yukledin dosyaları. 6 ayda bir girmen gerekiyor hesaba yoksa Microsoft siliyor. Dosyaları halka açık yapıp orada burada crack.rar diye paylaşmazsan asla silinmez.
-
mkyb bunu yazdı
Bulut servisleri ömür boyu saklar dosyayı. Fakat mesela Hotmail kullanıyorsun. Normal olarak Skydriver'a yukledin dosyaları. 6 ayda bir girmen gerekiyor hesaba yoksa Microsoft siliyor. Dosyaları halka açık yapıp orada burada crack.rar diye paylaşmazsan asla silinmez.
peki hocam crack olan dosyalara crack değilde saçma sapan isimler versek dosyalarımızında içlerine bakarlarmı
-
Google bu bakar. :) Sen yinede rar yapıp sifre koy yükle hocam.
-
mkyb bunu yazdı
Google bu bakar. :) Sen yinede rar yapıp sifre koy yükle hocam.
google değil hocam mail.ru kullanıyorum
-
Dropbox'un süresi var mı la ?
-
one drive içinde 2005 ten kalan dosyalar var hala taş gibi. tabi ozamanlar one drive diye birşey yok hotmail deposu vardı 1 gb :D
illegal program vardı içinde ama hiç paylaşım yapmamıştım . paylaşşsam silinir heralde.