Buna Bayılacaksınızz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Godfadher
    Godfadher's avatar
    Erkek
    Nasa yetkilileri uzaya gidecek bir kişi seçiyorlarmış bakmışlar bir alman talip bu işe demişler sec bir şey onla yolculuk yapacaksın, alman bira demiş ben birasız yapamam okey demişler 5 sene sonra görüşürüz 5 sene gecmiş mekiiğin kapagı acılmış alman zil zurna sarhoş işi yapamamış. italyana sormuşlar o kadın demiş 5 sene sonra mekiğin kapağı açılmış 5 tane çocuk adam anca iş görmüş,oda işi başaramamış.sıra gelmiş türk e demiş ben sigarasız yapamam bana sigara verin yeter ok demişler 5 sene geçmiş mekiğin kapısı acılmış türk koşarak aşağı inmiş n oluuuuur bir ateş veriiiin

THEGodfadher
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    güzel fıkra :))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    abi bence bole olmazdi bunun sonu ama neyse (: daha ilginç bişi beklerdim.... misal dumandan oksijen biter temel mefta olur gibi (:

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    onun sonu yanlış.. lan orospu *** ları sigarayı verionuz neden ateşi vermiyonuz olcak..

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    güzel
Toplam Hit: 1009 Toplam Mesaj: 5