Bunların Hepsi Çalar Az Çalanını Bulacaksın!
-
selam abi kafama bişe takıldı açam dedim a.k bu ülkenin başına kim gelmiş Atatürkten başka adam akkılı bir gelişme yok son sıralar bize ayrılmış hep a.k dolarda bugün fırladı yine
bir arkadaşımın dediği gibi bunların hepsi çalar az çalanını bulacaksın ! -
Dert calmasi degilki, dert yurtdisina gotunu satmasi... Dert anayasanin ilk 3 maddesine karsi gelmesi.
Yurtdisina goturmedikten sonra, calmis cirpmis bunlar ekonomiye zarar vermez... -
ecevit az çalıyodu galiba =)
-
yaw yeter anası sikilsin calanında caldıranında a.q. herkes burda vermese bile hesabını obur tarafta verir siz kendi durumunuza bakın yeter amuha goyim
-
en az çalan ecevit en çok çalan mesut die biliyom ben ama yine başka şeylerde vardır tabiki ama ankarada gökçek baya çalıyo ama işinide yapıyo karayalçın hem çalıyodu hem yapmıyodu
-
Geçmişi fazla bilmem ama, şu anda en ii tasarrruf yapan cumhurbaşkanı, en az çalan ecevit ama yanındaki çapulcular hariç, amudundan götüren demireller ve mesut yılmaz, en az çalan tayyip ama yanındaki çapulcular hariç.
-
ulan 550 millet vekili var niye bu kadar çok.?? türkiyeden baska hangi ülkede 550 tane ???
-
belki beni yuhlucaksınız ama bence cem uzan gelseydi ülke düzelirdi :D
çünkü eğer başa geçecek olsaydım harfiyen o adımları atardım.. belki de adam benden tüyo almıştır :P ama akpnin gelmesine abd yardımcı oldu, dolayısıyla gençpartiyi de abd engelledi, abd nin sevmediğini ben severim, düşmanımın düşmanı dostumdur :D
Toplam Hit: 1127 Toplam Mesaj: 8