folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunu Dinlemek Zorunda Mıyız?

Bunu Dinlemek Zorunda Mıyız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Berat kandili gecesi 1,2 saat boyunca buna katlandık hayır sorun dinlemek istemiyorum değil sorunu öğrenmek istiyorsanız indirip dinleyin.

http://hotfile.com/dl/57693944/27579d3/DSCN.rar.html

şimdide çocuklara kur'an mı okutuyorlar bilmiyorum. anlaşılmıyor anlayabilsek ne mutlu bize.. şimdi söyleyin bunları dinlemek zorunda mıyız? bu uzun zamandr olan bir şey ama artık yetti da.  imama gitsek ne der? bu mahalleden 1,2 ay sonra ayrılacağız ama 1 ayda az bir zaman değil hele hele ramazan ayına geldiysek.. ne yapabiliriz ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

müftülüğe şikayet et böyle şikayetleri değerlendiriyorlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hey Allahım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    linkte ne olay donuo?ben telefondn girdigim icin bakamiorm olayida mrk ettim.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------
    linkte ne olay donuo?ben telefondn girdigim icin bakamiorm olayida mrk ettim.
    -----------------------------

imam görgüsüz mü desem ne desem bilmiyorm hoparlörü çalıştırdığında ilk başta uçak sesi sandık mikrofonu midesine yutupta mı söylüyor söylemek istedikleri yani hiçbir şey anlaşılmıyor gürültü dışında hiçbir şey yok bu mahalle de bizden başka şikayetçi yok ki adamlar bu zamana kadar rahat rahat takılıyor.

müftülüğe gidelim bakalım ne olacak. teşekkür ettim alper.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    muftuluk tek cozum...ins kurtulursun haci

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 6