Bunu Nasıl 2 Satır Yapabilirim ? (Excel)
-
beyler bi sayfalık basit bi form var bunu dolduracam ama örneğin
hastanın ismi soyismi dediği yer tek satır böyle olunca isim uzun geliyor genişletince tek sayfaya dökmüyor bunu nasıl alt satırdan değilde
direk üst satırdan başlatabilirim yapamadım bi türlü sinir oldum sabaha odaya götürmem lazım bunu bi el atın gari :W
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/inoaq8ho/200907311148_1.xls.html
-
yazı puntosunu düşür yada sayfayı yatay yap. yada sayfa kenar boşluklarını azalt çalışma alanın artar..
yunusdogan tarafından 06/Eyl/12 04:05 tarihinde düzenlenmiştir -
metni kaydır butonu pasif oldugundan öyle bir sorunlar karşılaştı arkadaş onun harici benim pc de düzelttik ekstra olarak office 2007 candır kandır
-
HeadBanger bunu yazdı
metni kaydır butonu pasif oldugundan öyle bir sorunlar karşılaştı arkadaş onun harici benim pc de düzelttik ekstra olarak office 2007 candır kandır
eyw. pampa tekrar saol :F
-
kardeşim baskı önizleme de sonra ctrl +s de ordan sayfayı genişlet istediğin gibi. genişlettikten sonra çizğili mavi cıkavilir onuda en son mavi çizgiye taşı. sonra tekrar baskı önizleme de ve kenar boşluklarını ve satırların boşluklarını ayarla tamamdır.. ben burda yaptım senin formda oldu. sen yapamazsan upload edeyim istersen..
-
Haci metnin bulundugu cell e sag tikla ve bicimlendirmeye git
Orada metin hizamalarinda metnin katlanmasi ile iligi bir secenek var
-
Hücrenin içine gir hastanın adının sonuna gel hücre içinde alt+enter tuş kombinasyonuyla soy ismini aşağıya at aynı hücre içerisinde..