Bunu Nasıl Değiştiririm?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ll

ll

Beyler şu zımbırtılardan bi tane var bende ama o ucundaki süngeri kullandım bayağı bozuldu,kirlendi.Sonra yeni bi tane ucundaji süngerden aldım onu da takamıyom bunun ucuna.Nasıl takıcaz bilen var mı ? :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

yeni aldığın kuru ve sertse zor :) once ıslat sonra takmayı dene :) eğerki yumuşak halde yani nemli haldeyse ozaman sadece çek diğerini aynıı şekil tak :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

sezeruludag bunu yazdı:
    -----------------------------

yeni aldığın kuru ve sertse zor :) once ıslat sonra takmayı dene :) eğerki yumuşak halde yani nemli haldeyse ozaman sadece çek diğerini aynıı şekil tak :)

hacı zaten yumusakda nasıl öbürünü cıkarıp bunu takıcam onu anlamadım.Tornavida yerleri var ordan mı acıcam tornavidayla :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

la oğlum 10 lira (euro tamam :D) ver yenisini al uğraşma yada ordaki elemanlardan yardım al

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

la oğlum 10 lira (euro tamam :D) ver yenisini al uğraşma yada ordaki elemanlardan yardım al

ben burda tr parasıyla 20 lira gibi bir paraya aldım.Ucundaki zımbırtıda 5 lira.Gurbet elde para savuramıyon knk :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

evdekini inceledim öyle birşey yapmışlarki sünger bozulunca at çöpe cinsinden. 2 seçenek var;

1- elindeki süngerin kafasında metal varsa, eskinin plastik kısmının metale vidalı olduğunu göreceksin. vidaları sök, yenisini tak.

2- sırf süngerse, eskinin süngerini parçala yuvasından çıkar. yeni süngeri sağdan veya soldan deliğe tıkıştır metalin içinde sürgüle

daha pratik yolunu bulamadım.

Sen önce bir vidaları sök belki ikinci bir sıkıştırma plakası vardır diye tahmin ediyorum.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:

evdekini inceledim öyle birşey yapmışlarki sünger bozulunca at çöpe cinsinden. 2 seçenek var;

1- elindeki süngerin kafasında metal varsa, eskinin plastik kısmının metale vidalı olduğunu göreceksin. vidaları sök, yenisini tak.

2- sırf süngerse, eskinin süngerini parçala yuvasından çıkar. yeni süngeri sağdan veya soldan deliğe tıkıştır metalin içinde sürgüle

daha pratik yolunu bulamadım.

Sen önce bir vidaları sök belki ikinci bir sıkıştırma plakası vardır diye tahmin ediyorum.

hacı 1. maddedekini yaptım oldu ama bayağı uğraştırıyor.Vidalar paslanmış oluyo demiri aynı hizaya getir tak ıvır zıvır uğraşıyon.Bide pek sağlamda olmadı.Bi dahaki sefere yenisini alırım belki )

Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 8