folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunuda Öğrenmiş Oldum :)

Bunuda Öğrenmiş Oldum :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Gittigidiyor üyeler arası mesajlaşmaları okuduğunuda öğrenmiş oldum :D

ya aslında gittigidiyoru aradan çıkaralım gittigidiyora vereceğin komisyonu benden düş diye gönderdiğim satıcıya mesajlar ulaşmıyordu satıcı bana böyle mesaj gelmedi diyordu

bir çok böyle alış veriş yaptım ama son bu maille emin oldum gittigidiyor mesajları okuyo :D

Sayın ** serkan **,

GittiGidiyor'da tüm işlemler, hem alıcı hem de satıcı güvenilirliğini sağlamak amacıyla "Sıfır Risk Sistemi" üzerinden gercekleştirilir.

Alıcılara veya satıcılara Sıfır Risk Sistemi haricinde işlem yapmayı teklif etmeyiniz.Tekrarı olması durumunda "üyeliğiniz iptal" edilecektir.

Sıfır Risk Sistemi ile gerçekleşen işlemleriniz sonucunda profilinizde yer alacak olan puan ve yorumlar uzun vadeli ticaret işlemlerinizi etkileyecek, satışlarınızı artıracaktır.

--
    Sıfır Risk Sistemi nedir?
    http://www.gittigidiyor.com/yardim/yardim_main.php?cat=gc

--
    Kullanıcı Profili nedir?
    http://www.gittigidiyor.com/yardim/yardim_main.php?cat=i

GittiGidiyor
    http://www.GittiGidiyor.com

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    hocam belki anahtar kelimeler felan vardır.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    way anasını nerde kaldı gizlilik ilkeleri :|

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kesinlikle öyledir yoksa herkesin mesajlarını okumaya insan mı yeter? :D Bir de "serkan gittigidiyora vereceğin k - o- mi -s - y- nu benden düş" diye bir mesaj yolla bakalım gidecek mi?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hadi ya bende kitapçının birinden gittigidiyorun dışında korsan kitap satıp satmadığını sormuştum sonra elden teslim almıştım yerine gidip fişlendikmi şimdi :D

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    cince yaz :) karsi tarafin cok ihtiyaci varsa bi sekilde cinceye cevirir :)

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    Kesinlikle öyledir yoksa herkesin mesajlarını okumaya insan mı yeter? :D Bir de "serkan gittigidiyora vereceğin k - o- mi -s - y- nu benden düş" diye bir mesaj yolla bakalım gidecek mi?

ben işin bokunu çakardım hesapnumaları uçuşuyor mesakjlarda belli başlı adamlarım var onlarla yazışıyordum msnde pek bulunmuyolar kaçak her bi bok var :)

anahtar kelime olduğunu sanmıyorum hoca onay şeklinde mesaj gidiyor sanırım çünkü adamlara mesaj yazıyorum bana ulaşmadı diyo bazılar o gg aradan çıkarım gibi mesajları adamsenden bana mesaj gelmedi diyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baktı ki sen her alışverişte gg'yi aradan çıkartıyorsun.. Onlarda seni takipe aldı.. (=

Adamlardan msjla msn iste oradan anlaş (= ben hep öyle yapıyorum :|

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    hocam bu tarz belli başlı mesajlar filtreye takılıyor ve baya baya okunuyor hatta hemalhemsat.com adresinde özel mesajda msn adresini vererek msnle ilgili bir cümle yaz, direk o bölümü kırpıp yolluyolar veya yollamıyorlar, yani otomatik filtreden de geçmiyor ha, bildiğin şekilde okuyup siliyolar o bölümleri. amaç site üzerinden satış yapılmasını sağlayarak komisyon kazanmak ama gittigidiyor bu konuda yine iyi hemalhemsat.com çok dikkat ediyor o tür mesajlara. bu yüzden böyle komisyonla ilgili veya msn adresiyle ilgili mesajlar yollarken dolaylı yoldan anlatmaya çalış :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 9