Bunuda Şakasımı Olur?
-
Arkadaşlar izmirde olanlar bilir..agoraya gelmeden önce bi küçük alışveriş merkezi var... oraya yaklaşık 6-7 ay önce bi erotic shop açıldı..hayvansı tabelasıyla gelip geçen herkesin o tarafa bakmasına ve otobüste yaşlıların tööbe tööbeee naralarını duymamıza sebep olan bu tabelada;
erotic iç çamaşırları-erotic oyuncaklar-video-dvd-(ve asıl önemlisi)EROTİC ŞAKALAR
yazıyo hadi hepsini anladıkta erotic şaka nasıl oluyo? anlayamadım anlayanlar varsa bi anlatsın yaa..bikaç tahmnim var aslında s2 küçük gösteren prezervatif gibi.. hatunun yanında bi çıkartıyon küçücük..sora şaka lan şaka asıl boyu bu diyip çıkartıyon..yada işe yaramayan ertesi gün hapı.. en büyükşaka budur heralde...
-
mesela arkadaşına dersin, "tak bakalım nasıl durcak ?" die. takınca da taşşak yaparsınız
http://www.akossexshop.com/urunresimleri/271.jpg
:D:D
bu en basiti değişik ürünlerde bulabilirsin araştırınca :D:D
-
hacı ''şakalaşıyoduk hamile kaldı'' diye güzin ablaya yazan va canım ülkemde..
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
güzin abla nın olaya yaklaşımı nedir merak ettim açıkcası -
o yazıyı bulabilir misin :D
bende merak ettim şahsen :D:D
-
ben görmedim bi ara uğrarım :D
-
kafkafkaf bunu yazdı:
ben görmedim bi ara uğrarım :D
--------------------------otobüslerin ata caddesine döndüğü yer varya..işte oda bi alt geçit var o alt geçitten çıkar çıkmaz BalPa galiba alışveriş merkezinin adı.. kocaman yazıyo EROTIC SHOP diye... otobüsle falan geçersen mutlaka görürsün
-
fenerist07 bunu yazdı:
ahahahahaha :D:D:D