Bunun Aynısının Yapsam İsten Atılırmıyım-Backlink Konusu
-
Arkadaşlar öncelikle heipinize merhabalar,
Şöyle belli kelimelerde üst sıralarda olan sitelerin backlinklerine bakıyordum.Birtanesini gördüm şok oldum.
www.mmyo.edu.trAdamlar footer'a alelade backlink kasmışlar.Şimdi olay şu bende ismini veremiyorum kusura bakmayın (Beni işe alan hocam tahribat.com'u bir ders materyalinde kaynak gösterdiği için buralarda takılıyor olabilir.) bir üniversitede kısmı zamanlı php programcısı olarak çalışıyorum.Yönetimimde 1 daire başkanlığı ve 2 fakulte sitesi mevcut.Ben hepsine wordpress kurup özel tema yaptım.Herşeyiyle yönetim bende.Zaten arka sayfalarda post olarak gizli gizli backlink makale kasıyorum ama sorum şu bukadar alelade yapsam ne gibi tepki alırım :)
-
atın ölümü arpadan bi pok olmaz
-
DevilKingtr bunu yazdı
imzanı okudum hala düşünüyorum hangi kafayla yazmış amq akıl karı değil fena hoşuma gitti
-
1234567B bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
imzanı okudum hala düşünüyorum hangi kafayla yazmış amq akıl karı değil fena hoşuma gitti
aynen hocam.
yanlış anlamışız. muğlaya bakmıyormuş :)
SUPERBICO tarafından 21/Haz/13 18:45 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdı1234567B bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
aynen hocam. bu arada fethiye sağlık da sende mi lazım olabilir :D
:D anlıyamadım
-
:S yuh .
-
Alın beyler, hangi tipleri işe almayacağınıza güzel bir örnek
-
SpArK bunu yazdı
Alın beyler, hangi tipleri işe almayacağınıza güzel bir örnek
hacı o örnek bendeğilim demi :D
-
ben o siteyi kimin yaptığını ve linkleri kimin yerleştirdiğini biliyorum. Kesinlikle okulda çalışan birisi değil. Dışarıdan bi eleman :) Çok da severim kendisini.