Burası Da Neresidir?
-

http://g1204.hizliresim.com/w/k/4ky3m.jpg
sizlere çok saçma gelebilir ama yine de soruyorum..
buradaki yazı da tam olarak ne yazdıgını veya bu nerede çekilmiş olabileceğini soruyorum..
belki bunu daha önceden görmüş olabilecek arkadaşlar vardır..
aslında o kadar da önemli bir olay degil..ben tam olarak göremedim..gözler bozuk zatenn..
gözleri saglam arkadaşlar bakarsa iyi olur..
yok bunu burada cevaplandıramazsın diyenler varsa cevabı nerede-hangi sitede sorsam bulabilirim?(önerilerinizi bekliyorum)
-
..
-
valla okunmuyor ki. ikinci kelime sanki "çek" gibi geldi. bi anıt olabilir. çek cumhuriyetirle bi bağlanltımız var mı ülke olarak onlara bakabilirsin.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------valla okunmuyor ki. ikinci kelime sanki "çek" gibi geldi. bi anıt olabilir. çek cumhuriyetirle bi bağlanltımız var mı ülke olarak onlara bakabilirsin.
-----------------------------yok tüm kelimeler Türkçe galiba ben bişeyler okudum..ama tamamı gelmiyor..
dedigin gibi anıt gibi bir şey belki bir müridin memleketindedir görmüştür diye koydum buraya :D
-
klasik mezar taşlarında falan öğüt vermek amacıyla yazılan yazılardan galiba.
"unutma seninde dikilecek taş başına"
son cümle herşeyi özetliyor ;)
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------klasik mezar taşlarında falan öğüt vermek amacıyla yazılan yazılardan galiba.
-----------------------------belki dedigin gibi herhangi bir kişinin mezar taşı da olabilir..son cümle güzel okunuyor üst taraflar tam olarak okunmuyor..
büyük ihtimalle anıt mezar..kimdir nerededir bulamıyorum..
-
hickirik13 bunu yazdı:
-----------------------------rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------klasik mezar taşlarında falan öğüt vermek amacıyla yazılan yazılardan galiba.
-----------------------------belki dedigin gibi herhangi bir kişinin mezar taşı da olabilir..son cümle güzel okunuyor üst taraflar tam olarak okunmuyor..
-----------------------------anıt mezar olmasına gerek yok hocam çok var böyle mezar taşına şiir yazdıran :)
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------hickirik13 bunu yazdı:
-----------------------------rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------anıt mezar olmasına gerek yok hocam çok var böyle mezar taşına şiir yazdıran :)
-----------------------------desene öyle ise işim zor..kim görmüş olacak da buraya takılacak forumda bu sayfayı görecek..

bu arada bir müridin sitesi vardı galiba bir müzik filan arayan oldu mu oraya soruyorlardı..veya sorabilecegimiz bir site bilen var mı??
-
blog.milliyet.com.tr/karadeniz-sevdalisi-ahmet-cavat/Blog/?BlogNo=342107 alttaki isim s.beyanoğlu diye okudum ben. Linkteki yazıda da böyle bi şahsiyet var.azeri anladığım kadarıyla ve yazıya benzer maniler de var ama yerle ilgili bi fikir yok :)
-
mostro bunu yazdı:
-----------------------------
blog.milliyet.com.tr/karadeniz-sevdalisi-ahmet-cavat/Blog/?BlogNo=342107 alttaki isim s.beyanoğlu diye okudum ben. Linkteki yazıda da böyle bi şahsiyet var.azeri anladığım kadarıyla ve yazıya benzer maniler de var ama yerle ilgili bi fikir yok :)
-----------------------------saolasın dostum blogu inceliyecegim şimdi..