folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Burası Ne Sitesi???Herkes Haddini Bilsin...



Burası Ne Sitesi???Herkes Haddini Bilsin...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karaca
    karaca's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek

    Arkadaşlar burası nasıl bi site allah aşkına?Forumlara porno filmler, insanların kredi kart numaraları konuluyor.Birisi çıkıyor."Abdullah Çatlı şöyleydi böyleydi?Sen kimsin ki bu soruyu soruyorsun.Pkk'ya para sağlayan Kürt mafyalarının tepesine kim bindi?Eminim ki; Abdullah Çatlı yaşasaydı Orhan Pamuk denen şerefsiz çıkıp, 30.000 kürt öldürüldü, 1.000.000 ermeni öldürüldü diyemezdi.Bu devletten maaş alan belediye başkanları(!) bebek katili Apo şerefsizine "Sayın Öcalan" deme cürretini gösteremezi.Bundan bi zarara uğradınız ki; Abdullah Çatlı'yı sorgulama girişiminde bulunuyorsunuz.Yok MHP faşist mi, milliyetçi mi?Yok Maraş'ta şunu yaptılar, Çorum'da şunu yaptılar, yok alevi gençlerini camlardan attılar.Hiç bir kimse alevi old. için zarara uğramamıştır.Solcudur da o yüzden öldürülmüşlerdir.Bizim bunlara karnımız tok.Artık önümüze bakalım.Geçmişte olan oldu.Haklı veya haksız.1980 öncesinde yaşanan olayları o döneme göre değerlendirmek gerekir.Bizim sizinle uğraşacak vaktimiz yok.Avrupa yalakalarından, Amerikan uşaklarından kurtarılması gereken bir vatan var.Sizlere hayırlı tartışmalar..........


     


    RUHUN ŞAD OLSUN BÜYÜK REİS


    MEKANIN CENNET OLSUN!!!


    ALSADA BU SEVDA CANIMIZI <br> HAYATIN ANLAMI SİYAH KIRMIZI!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek


    • Bu site HolyOne'ın şahsi malıdır... Kişisel megalomanligini tatmin amaçlı başlatılmış olup günümüzde birçok kullanıcıya farklı hizmetler veren bir portal halini almistir.



    • Sitenin herhangi bir kurum, kuruluş, dernek, örgüt ile bağlantısı bulunmaz, burda düşünce özgülüğü bulunur, kim nereye isterse yazar.



    • Sitede kullanılan dizayn, ASP, php, perl scriptler, programlar ve içerik aksi belirtilmediği sürece 100% HolyOne'ın kendi üretimidir, Başka sitede bulunmaz (bulursanız da büyük ihtimalle burdan alınmıştır)



    • Aksi belirtilmediği sürece siteden çekeceğiniz her program virussuz ve zararsızdır.



    • Microsoft, bir gün Netscape'i satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır.



    • Sitenin Üyelik bilgileri herhangi bir kurum yada kuruluşa dağıtılmaz. Topladığımız Email adreslerini satmayız bunun için mailinze bizden kaynaklanan gereksiz bi sürü reklam dolmicagina emin olabilirsiniz.



    • Sitenin içerdiği hersey tamamen beleştir, watana millete hizmet olsun diye yapilmistir.



    • Tahribat.com u hazırlarken öncelikle, özgün, farklı bir içeriğe, ondan sonra da dizaynına, seçtiğim adminler ve ortamdaki seviyeye önem verdim.



    • Sitede yayinlanan her bir program, döküman, script ne varsa... bunlarla yaptiginiz herseyin, yediiniz her haltın sorumluluğu tamamen size aittir.



    • Sayfanın içeriğinden hoşlanmadınız mı?, o zaman kan, terör, zina, çete, fuhuş, RTÜK, kütük, hödük ve milli dümbük dolu "azzssonra" TV'leriniz, "bir kısım medya" larınız, ve Türkiyenin benzersiz kağnı gibi internetinde bulabileceğiniz diğer hack siteleri ile idare ediniz...


    BU SINIRLAR İÇİNDE İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZAR....Forum kurallarını oku önce...


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 2