Burda Ne Yazıyor (Arapça)
-
-
büyük ihtimalle yanılıyor olabilirim ama çok teşekkür ederim yazyor kanımca..
-
şükran kesiran = teşekkür ederim
-
şükran kesiran yazıyor eet teşekkür ederim demekmiş
-
teşekkür ederim. arap dili okuyom amk :D bi bunu biliyom
-
yunusdogan bunu yazdı
sen şimdi kesirândaki peltek seyi önce Ş diye okumuşundur ahahhah abi harbiden arapça adamı yarıyor ama mükemmel bir dil ya.
hele hele harekeler falan kalkınca of heyecan adrenalin zirve yapıyor ulan çocuğu parka bırakırlar saklanırlar ya harekesiz kelime görünce beyne overclok yapıyorum artık o derece yalnız hissetiyorum :ASD:ASD -
KAFT tişörtleri iyidir ya, 5-6 tane almıştım.
-
Zeytun-i bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
sen şimdi kesirândaki peltek seyi önce Ş diye okumuşundur ahahhah abi harbiden arapça adamı yarıyor ama mükemmel bir dil ya.
hele hele harekeler falan kalkınca of heyecan adrenalin zirve yapıyor ulan çocuğu parka bırakırlar saklanırlar ya harekesiz kelime görünce beyne overclok yapıyorum artık o derece yalnız hissetiyorum :ASD:ASDo sarf bilgileri yokmu ... ing daha kolay geliyo lan :D
-
yunusdogan bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
hele hele harekeler falan kalkınca of heyecan adrenalin zirve yapıyor ulan çocuğu parka bırakırlar saklanırlar ya harekesiz kelime görünce beyne overclok yapıyorum artık o derece yalnız hissetiyorum :ASD:ASDo sarf bilgileri yokmu ... ing daha kolay geliyo lan :D
İngilizce kılçık ya arapçanın yanında ondan kolay :D
Hocam arapça belli bir saatten sonra bağımlılık yapıyor :D:D:D Elim ayağım titriyor arapça okuyamayınca :D:D
Hele yazması yokmu of.. Tam bir defter off-road'ı. -
fikrettin bunu yazdı
KAFT tişörtleri iyidir ya, 5-6 tane almıştım.
cok begendiklerim var benimde ama az geliyor bana tasarım ne bileyim bu kadar güzel hizmet veren bi firmanın bu kadar az tasarımı olması üzüyor beni yaklasık bir yıldır takip ediyorum değişiklik yok yani