Burda Sql Cekme Olur Mu?
-
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'
[MySQL][ODBC 3.51 Driver][mysqld-5.0.51a-community-nt]You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'un_on and film_tur.film_id=filmler.id ORDER BY filmler.yil DESC, filmler.film_tr' at line 1
/arama.asp, line 106------------------------------------------------------------------------------------
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'
[MySQL][ODBC 3.51 Driver][mysqld-5.0.51a-community-nt]Unknown column '25a' in 'where clause'/arama.asp, line 106
-
eee ?
sen şu 106. satırı yazsana
-
bence arakdas sql acıgı bulmus buradan veri alınabilirmi diyor.galiba alınamaz.
-
yani her tarafa çekiliyo :D he Allahım yaa :D sen yaz yaz sonra çek git :D
-
gelişmiş sql injection attacklarıyla tabiki de çekebilirsin.veritabanını hataya zorlaman gerekiyor dogru hamlelerle.tablo ve colon adlarına ulasırsan yapabilirsin.eger inanırsanız ve calısıp azmederseniz yapamayacagınız sey yoktur diyebilirim.iyi veya kotu anlamda.pc nin calısma mantigiyla beynin paralel calısırsa inan bana yapılamayacak iş yok.internet uzerinden her sey yapmak mumkun.beyin gerekiyor.biraz da zeka.
-
mynetde hata verdide bi sorayım dedimde sql uzman değilim :) dursun bakalım.
-
unknown column dediğine göre column bölümüne sokmuşsun bişiler, araya select yapıyor orası, union ile 2. select cümlesini yazdıktan sonra -- atarak join bölümünü iptal ederek birşeyler yapılabilir...
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------
gelişmiş sql injection attacklarıyla tabiki de çekebilirsin.veritabanını hataya zorlaman gerekiyor dogru hamlelerle.tablo ve colon adlarına ulasırsan yapabilirsin.eger inanırsanız ve calısıp azmederseniz yapamayacagınız sey yoktur diyebilirim.iyi veya kotu anlamda.pc nin calısma mantigiyla beynin paralel calısırsa inan bana yapılamayacak iş yok.internet uzerinden her sey yapmak mumkun.beyin gerekiyor.biraz da zeka.
-----------------------------
cok fena :D anlatmışın yalnızhatta biraz daha zorlarsan =) ekrana yazdırabilirsin
David Kevin Free :) hehe şaka bi yana elinde bu priv programlardan falan varsa ozellikle matrix falan ordan tablo kolon cekmeye calış bakarsın otomatik ceker
not : ben denedim fakat çekmedi