Burger King De Çalısmak İçin Gereken Belgeler ?
-
belgeleri illa istanbuldanmı almalıyız ?(istanbulda çalışıcam için)
not:arkadasım suan yanımda oturuyo ama oda bilmiyo
-
http://www.tabgida.com/kariyer/
buradan devam et sen
-
arkadaslarım hem mc de çalısıo daha fazla maaş veriomus ve çalışma saatleri daha iyiymiş bende bir burgerciydim ama
son uyguladı bi ketçap bi mayonezden sonra vermemeleri beni mc e gönderi :( konu ile alakasız ama burdan yetkililere sesleniyorum mc de 100 tane sos alıom
burgerde 2 tane veriolar ayip ayip
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslarım hem mc de çalısıo daha fazla maaş veriomus ve çalışma saatleri daha iyiymiş bende bir burgerciydim ama
son uyguladı bi ketçap bi mayonezden sonra vermemeleri beni mc e gönderi :( konu ile alakasız ama burdan yetkililere sesleniyorum mc de 100 tane sos alıom
burgerde 2 tane veriolar ayip ayip
-----------------------------Kasiyeri kafalıcaksın 4 tane veriyor çaktırmadan.
-
100 tane alıp napıyon hoca eve mi götürüyon :)
25krş veriyon istediğinden alıyon + burgerking in acı sosu daha güzel :)
-
DevilKingtr bunu yazdı:
http://www.tabgida.com/kariyer/
buradan devam et sen
-----------------------------burdan bir bilgi alamadım sen alabildinmi
-
işi nasl buldun soylede bende başvurayım amk yazın başından beri kafama gore bir iş bulamadım şimdi ise iş bulamıyom butungun evde php bakıom ama yeter artık para lazım hoca sen de bana hele nerden nasıl başvurucam istanbuldayım
-
yurt dısında tamammı ucretli ketcap mayonez paralı 20 kurus herbiri istersen 100 tane al parasını verdiğin takdirde dogrusuda budur saten
-
ayhun bunu yazdı:
yurt dısında tamammı ucretli ketcap mayonez paralı 20 kurus herbiri istersen 100 tane al parasını verdiğin takdirde dogrusuda budur saten
-----------------------------Senin gibiler sağolsun ileride Bigking içindeki peynire de ekstra para veririz ilerde.Ona bakarsan yurtdışında aynı Burger King de bardak veriyorlar ve istediğin içecekten istediğin kadar doldurabiliyorsun.Merak edersen tam adresi veririm :) Her yerde uygulama farklı..Burger'ı protesto ediyorum yaptığı bu boktan uygulama için :) neyseki sarımsaklı mayonez ve acı sos a para istemiyorlar.Bufalo sos hariç diğerleri de boktan zaten.Mc donald amcanın patates cips'i Burger a verseler tam olacak veya Burger'ın hamburgeri Mc Donald amcaya..