Bürosit Cozy Kullanan?
-
bürosit cozy almayı düşünüyorum. daha önceden kullanan varmıdır? nasıldır?
bunun dısında bundan iyi benzer fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz varsa incelemek isterim. ergonomi açısından iyi birşeyler arıyorum ama nurus tarzı ürünler çok pahalı geliyor. bu minvalde varsa incelemek isterim.
insidae tarafından 13/Ara/22 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
biz şirkette full kullanıyoruz bunun benzerlerini hepsi bürosit
çok rahat koltuklar hocam, ama harala gürele kullanırsan mekanizmaları gidebilir. Bürosit'te mekanizmalar kolay bozuluyor.
-
DrKeworks bunu yazdı
çok rahat koltuklar hocam, ama harala gürele kullanırsan mekanizmaları gidebilir. Bürosit'te mekanizmalar kolay bozuluyor.
yok hocam ev için alcam aksamdan aksama, xdrive nasıl sence? xdrive altay yada akdeniz modelleri.
-
Bu modeli kullanmıştım gayet rahattı
-
Güzel koltuk.
Zamanında iki tane almıştım, bir tane fazla var. 5bin TL çokmuş istersen yarı fiyatına veririm DM :F
-
the_ilkay bunu yazdı
Güzel koltuk.
Zamanında iki tane almıştım, bir tane fazla var. 5bin TL çokmuş istersen yarı fiyatına veririm DM :F
eyw hocam plastik ile alüminyum ayak arasında fark varmı bilgin varmı?
-
insidae bunu yazdıthe_ilkay bunu yazdı
Güzel koltuk.
Maalesef bilgim yok hocam bendeki plastik bir zararını görmedim.
-
insidae bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
yok hocam ev için alcam aksamdan aksama, xdrive nasıl sence? xdrive altay yada akdeniz modelleri.
yani ötekileri hakkında pek fikrim yok açıkcası ama fotosunu attığın çok rahat bir koltuk. Dikkatli kullanırsan uzun yıllar gider diye düşünüyorum.
-
insidae bunu yazdıthe_ilkay bunu yazdı
Güzel koltuk.
hocam kaç kilosun :) plastik ayaklar genelde 100-110 kiloya kadar oluyor. Eşim anlar bu işlerden casella'da çalışıyordu.