Burs Başvurusu Yapabileceğim Yerler ??
-
Arkadaşlar Bu Sene İstanbul Ticaret Üniversitesi Hazırlık İngilizceye Başlıyorum. Üniversite Özel Diceksiniz Ne Bursu, %100 Burslu Girdim.. Burs Alabileceğim Vakıflar Arıyorum Belki Sizin Bildiğiniz Yerler Vardır.. Belediye, Vakif, Mağaza,İş Adamı vs.. İstanbul - Gaziosmanpaşa'da Tekamül Ediyorum.. Teşekkür Ederim..:^)
-
itonun peşini bırkama başka yerden alamazsın
-
:) Okuldan zaten yalvar yakar bulucam bi yolunu alıcammm.. ama dışardan bi yerlerden burs bulmam gerek.. benim aileden yana maddi gelirim yok arkadaş..
-
dışardan bulamazssın özlede okuyan burslulara yok memleket burslarına bak nerelisin sen
-
İstanbul - Gaziosmanpaşada Oturuyorum Ama Lüleburgazlıyız.. Nasıl Bakıcaz Memleket Burslarına ?
-
Bouble bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul - Gaziosmanpaşada Oturuyorum Ama Lüleburgazlıyız.. Nasıl Bakıcaz Memleket Burslarına ?
-----------------------------
ya memleket bursuda zor ikametgahının orda olması lazım sen itoyu kaçırma itoda olmzsa başka yerden bulamazsın zaten -
tamam ito'dan alırcam burs ancak ordan alıcağım yetmez işte.. 1-2 yer daha bulmalıyım kardeş.. ve çalışıcam part time..
-
Bahene hazır: Kriz var burs yok :\ Hele derece yapmayan öğrencilere Allah'ın suyu yok :|
Toplam Hit: 1142 Toplam Mesaj: 8