folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Burs, Öğrenim Ve Katkı Kredisi Ve Daha Önceden Katkı Kredisi Almış Olmak

Burs, Öğrenim Ve Katkı Kredisi Ve Daha Önceden Katkı Kredisi Almış Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

öncelikle merhabalar.

adana çukurova ünide 2 yıllık öğrenim görüyordum bu sene ankara üniversitesi fars dili ve edebiyatını kazanınca kaydımı gecen cuma sildirip diplomamı geri aldım.

KYK'dan geri ödemeli öğrenim kredisi alıyordum ve bu ağustos'ta son kez aldım diye biliyorum.

birazdan kyk'dan yurt burs kredi için başvuru yapıcam ama aklıma takılan bir şey var.

BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİNDEN YARARLANAMAYACAKLAR

1. Kurumumuzdan burs, öğrenim ve katkı kredisi almakta iken çeşitli sebeplerle kredisi kesilen öğrenciler ile halen burs, öğrenim ve katkı kredisi alan öğrenciler

yazıyor. ama dikkat çeken bir şey halen burs öğrenim ve katkı kredisi alan öğrenciler. benimki bitti ve yeni bir üniversiteye kaydolmak için kaydımı sildirdim.

crafty ile konuştuğumda burs öğrenim yada katkı kredisi alabileceğimi ve bunun benim imzaladığım o diğer sözleşmenin üzerine ekleneceğini söyledi.

ama tam olarak bunla ilgili bir bilgi bulamadım.

sizin herhangi bir bilginiz var ise aydınlatmanızı istiyorum hocalar.

emınım başka muritlerde vardır yada yaşamıştır bu durumu

saygılar sevgiler..

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Hocam aynısını bizzat yaşadım yeni okula başlamak vs. Daha önce aldığın için vermiyorlar.

Hadi burs neyse de kredi vermemeleri evet aşırı derecede saçma üstelik yeni okula başlamışsın falan ama öyle yani Türkiye burası mantık ne gezer.

Hatta konu bile açtım ben KYK dışında böyle öğrenciye kredi veren banka falan yok mu diye de yanıt gelmedi. Olsa başvurcam valla hemen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

vermiyorlar diye biliyorum bir tanıdığım aynını yaşadı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam aynısını bizzat yaşadım yeni okula başlamak vs. Daha önce aldığın için vermiyorlar.

Hadi burs neyse de kredi vermemeleri evet aşırı derecede saçma üstelik yeni okula başlamışsın falan ama öyle yani Türkiye burası mantık ne gezer.

Hatta konu bile açtım ben KYK dışında böyle öğrenciye kredi veren banka falan yok mu diye de yanıt gelmedi. Olsa başvurcam valla hemen.

peki hocalar kredi vermiyorlar daha önce aldığım için, burs yada öğrenim ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

hiç bulaşmadığın bişey varsa onu alabiliyorsun sanırım. mesela bana burs çıkmıştı okulu bırakıcam diye finallere girmeyip sınıfta kalınca onun son üç ayını krediye dönüştürdüler ikisini de almış sayıldım ve ikisi de çıkmadı.

sen sadece burs aldıysan kredi alabilirsin herhalde ya da sadece kredi aldıysan burs vs.

katkı kredisi almamıştım hiç onu alabildim mesela bu yıl.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

hiç bulaşmadığın bişey varsa onu alabiliyorsun sanırım. mesela bana burs çıkmıştı okulu bırakıcam diye finallere girmeyip sınıfta kalınca onun son üç ayını krediye dönüştürdüler ikisini de almış sayıldım ve ikisi de çıkmadı.

sen sadece burs aldıysan kredi alabilirsin herhalde ya da sadece kredi aldıysan burs vs.

katkı kredisi almamıştım hiç onu alabildim mesela bu yıl.

anladım hoca geri ödemeli kredi aldığım ıcın onu alamıcam. anladım.

ve kazandıgım yer ikinci öğretim olmadıgı ıcın hem burs hemde katkı kredisi alma şansın var (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

olm sana hiçbişi cıkmaz :D hem ben sana ne zaman dedim la diğer sözleşmenin üstüne eklenecek die :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

olm sana hiçbişi cıkmaz :D hem ben sana ne zaman dedim la diğer sözleşmenin üstüne eklenecek die :D

ya olum sus evde konuşurken dedin ya! sıçayım sana tüm umutlarımın üzerine işedin anasını satim.

Toplam Hit: 1249 Toplam Mesaj: 8