folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bursa Da Bilgisayar İşi Yapan Kimse Var Mı?

Bursa Da Bilgisayar İşi Yapan Kimse Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar yegenin pc calismiyor. Bursa da bu isi yapan var mi? Anakart islemci ram kaldi denemedik. Aksam oynayip kapatiyor sabah acilmiyor. Bir ara ekran kartinin fani bozuktu cinden fan alip taktim ondan sonra boyle yapmaya baslamis ama baska ekran kartiyla da calismadi. Varsa bursa dan bir arkadas amd x4 islemc8 falan var deneyebilecegimiz kimse varsa yardimci olursa memnun olurum. Ayni sekilde anakart ta da sorun olabilir. Neyse varsa biri haber eders3 getircem bakalim . tskler. İyi gunler.

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

bana yardımcı olan yok belki sana cıkar hadi upliyim :)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

psu yada ramleri de sıkıntı var gibi gibi bursada nerde otuyorsun hocam

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Osmangazi ve yildirim hocam. 

Psu yu baska daha dusuk ozellikle pc de denedim calisiyor. Ramlerden bir calisip calismama yapacagini sanmam. 2x2gb var. Ayri ayri denedim yine calismadi. Anakart uzerine odaklandim ama denemek lazim anakart yok :(

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

benim sistem ddr4 yeni topladım eski sistem olaydı denerdik

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

benim sistem ddr4 yeni topladım eski sistem olaydı denerdik

Eyw hocam dusunmen yeter

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 888 Toplam Mesaj: 6
pc ariza