Bursa Hastane Tarifi
-
Dörtçelik Ruh ve sinir hastaliklari hastanesine gidiş yolu gerekiyor. Aplikasyon uzerinde parantez icinde Görükle yaziyor google uzerinden aratinca ek binasi, kurtulus sokak / Nilufer gibi kafami karistiran sonuclar aliyorum moovit uygulamasinda ise sadece bir tane çıkıyor o da Kurtulus mah. Nilifer gösteriyor dolayisiyla ek binasinin da olduğu izlenimine kapılıyorum herneyse Gorukledeki bölümüne terminalden nasil gidebilirim ?
Nikoteen tarafından 15/Ara/17 02:27 tarihinde düzenlenmiştir -
niko bahsettiğin yer burasıysa uludağ üniversitesinin 7 km ilerisinde izmir yolu üstünde. Bizim enişte burada oturuyor.
https://www.burulas.com.tr/otobus-hareket-saatleri.aspx?id=19&hat=93
bu otobüse terminalden bin, üniversitenin metro durağında in. Orada minibüsçüler var onlara sorarsan yardımcı olurlar. Üniden taksiye binsende olur 10 km fazla tutmaz herhalde, galiba sanırsam. Ama minibüsçülerin oranın karşısından geçtiğini biliyorum. Onlarda gidiyor olabilir.

coLin tarafından 15/Ara/17 03:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Ufuk abi cok teşekkürler moovit uzerinden sorgulatinca da burayi veriyor sanirim kavram karmasasi kurbani oldum görükle bi mahalle mi ? eger oyleyse mhrs uygulamasinda gorukle yazarken neden baska her yerde kurtulus mahallesi nilufer diye geçiyor ek binadan kasıt yuksek ihtisas hastanesinin ek bianasi mi yoksa ruh ve sinir hastaliklari hastanesinin ek binasi mi neyse abi gidince goruruz artik eywallah :)
-
Nikoteen bunu yazdı
Ufuk abi cok teşekkürler moovit uzerinden sorgulatinca da burayi veriyor sanirim kavram karmasasi kurbani oldum görükle bi mahalle mi ? eger oyleyse mhrs uygulamasinda gorukle yazarken neden baska her yerde kurtulus mahallesi nilufer diye geçiyor ek binadan kasıt yuksek ihtisas hastanesinin ek bianasi mi yoksa ruh ve sinir hastaliklari hastanesinin ek binasi mi neyse abi gidince goruruz artik eywallah :)
Mesajımda dediğim Yüksek İhtisas EA Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi linkine ait yer ise için rahat olsun. Benim gösterdiğim koordinat doğru. Zaten ben enişteye giderken oranın önünden geçiyorum hep.
-
Göçmen konutların orada(girişte) ana yolda karacabey giderken solda bursaya gelirken sağda matay egzos var karşısında. arkadaşların dediği şekilde yapabilirsin. Üniversite istasyonunda inerek hastahaneyi söylersen sana yardımcı olur. Görükle minibüsleri oradan geçiyormuydu hatırlamıyorum ama küçük sanayi denen yerde inersen oraya muhakka otobüs ve minübüs gider.
Ek nilüferde dört çelik çoçuk hastahanesi var orayada bursa ray ile gidebilirsin istasyon önünde bırakıyor. Ama psikiyarti bölümü göçmen konutlarında
frekaze tarafından 15/Ara/17 06:44 tarihinde düzenlenmiştir -
@frekaze çocuk hastanesi için hangi istasyonda inicem hocam, haziran ayında topyekün oraya geçiyor psikiyatri bölümü mhrs den anladığım kadarıyla bir de parantez içinde Yıldırım yazması kafamı karıştırıyor ben Yıldırım ile nilüfer arasında çom6mesafe var diyebiliyorum ama mahallesi de olabilir..
Tam randevu bilgisi şu : Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Kadın Doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi binası (Yıldırım)
-
Yıldırım daki eski adıyla "Şevket Yılmaz Hastanesi"
Konum:Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası
Mimarsinan Mahallesi, Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hst., 16310 Yıldırım/Bursa
(0224) 295 50 00
https://goo.gl/maps/rBq87jVyoAsArabayatagi istasyonunda inip minibüs ile gitmen gerekiyor.
-
@uye1500 eywallah
-
Goruklede bnm cocuklar olabilir cok ter dokmustum orada 😂😂