folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursada En İyi Kalp Cerrahı, Yada Hastanesi ?

Bursada En İyi Kalp Cerrahı, Yada Hastanesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Mrb arkadaşlar 2-3 gün içinde kalp kapakçığımdaki delikten dolayı açık kalp ameliyatı olucam fakat benim durum biraz riskli ve az görülen bişe olduğundan dolayı iyi bir cerraha ameliyat olmak istiyorum..

Fakat cerrahlar veya hastanelere hiç gitmediğim işim düşmediğ iiçin bilgim yok.. Kalpten ameliyat olan, tanıdığı olan, yada tavsiyesi yada bilgisi vs. olan varsa yardımcı olursa sevinirim..

Şimdiden teşekkür ederim.. (:

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Diğer bölümdeki doktorlarımız çok hata yapıyor ,ama kalp ve beyin cerrahlarımızın geneli dünya çapında doktorlardır .

hiç korkmana gerek yok.allah yardımcın olsun.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    İstanbul a gelsene mk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

olm bursada iyi :|

orda çok masraflı olr :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

kardeş Allah acil şifalar versin arkadaşın dediği gibi kalp cerrahlarımız dünya çapında hekimler bi sorun çıkacağını sanmıyorum.

Konu bursadan açılmışken bursa göz hastanesine bi makine gelmiş renk körlüğünün derecesini tespit edip ona göre lens veriyorlarmış 5 veya 6 aydırda uygulamadaymış bende bu konudan muzdaribim konu hakkında bilgisi olan varsa veya öğrenebilecek birisi banada yardımcı olursa sevinirim.

kardeş tekrardan acil şifalar dilerim 

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 1728 Toplam Mesaj: 5