folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bursa'da Hiç Kullanilmamiş 190-90 Yatak Verilir Bedava

Bursa'da Hiç Kullanilmamiş 190-90 Yatak Verilir Bedava

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar elimde hiç kulanilmamiş yani ustunde yatilmamiş ama odanin kosesinde durmakdan rutubet den dolayi hafif lekelenmiş ama cili duruyo bursa osmangazi ev istiyen olursa gelip alabilir ögrencilere özellikle ama acele olursa sevilirim cunku ilk gelene vericem annem aticak yoksa :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Bursali-Muridler-Yaz-Okulu-Konusunda-Konaklama-Ihtiyaci-160011/

bu arkadaşın işine yarıyabilir. Pm atalım olmazsa

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam salı gunu alabılırım. Yenı eve cıktık esya dızıcez. 

Edit: Bu akşam alabiliriz. :)

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

pw cvp attim kontrol pls

Edit: Tamamdır %95 ihtimalle verdik arkadaşa gelip alırsa tabi :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

gelmedi ya bu eleman iyimi :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam Çok Zorda kaldıysanız, Dışarı Atmak İçin yoruluyorsanız, Evkurcular 2. el satan dükkanlara Haber Et Gelip alırlar.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:

Hocam Çok Zorda kaldıysanız, Dışarı Atmak İçin yoruluyorsanız, Evkurcular 2. el satan dükkanlara Haber Et Gelip alırlar.

yok be hergün cingeneler geciyor atmak sorun degil ben üzülüyorum emek verilmiş ona kadar dişariya yada bodruma atalim diyolar bodrumda curuyup gidicek biliyorum ögrencinin bol oldugu bi şehirdeyiz bi arkadaşa işini görürdü ögrenciken 2 el satanlar az puz gecirmiyolar biliyoz o acidan tahribatdan bi muride gitseyd iyi :) gelir herhalde yarin eleman ya

edit: bide yorulcak bişey yok tek kişinin kaldira bilecigi bi şey bildigin yatak :) ah küçükken annem ustunde ziplardim yattaklarin kızardi şimdi nasil bi tüketim toplu oldu ciktik :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

arkadaş geldi verdik :) hayırlu ugurlu olsun :)

Toplam Hit: 1156 Toplam Mesaj: 8