Bursa'da Hiç Kullanilmamiş 190-90 Yatak Verilir Bedava
-
Merhaba arkadaşlar elimde hiç kulanilmamiş yani ustunde yatilmamiş ama odanin kosesinde durmakdan rutubet den dolayi hafif lekelenmiş ama cili duruyo bursa osmangazi ev istiyen olursa gelip alabilir ögrencilere özellikle ama acele olursa sevilirim cunku ilk gelene vericem annem aticak yoksa :)
-
http://www.tahribat.com/Forum-Bursali-Muridler-Yaz-Okulu-Konusunda-Konaklama-Ihtiyaci-160011/
bu arkadaşın işine yarıyabilir. Pm atalım olmazsa
-
Hocam salı gunu alabılırım. Yenı eve cıktık esya dızıcez.
Edit: Bu akşam alabiliriz. :)
-
pw cvp attim kontrol pls
Edit: Tamamdır %95 ihtimalle verdik arkadaşa gelip alırsa tabi :)
-
gelmedi ya bu eleman iyimi :S
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------gelmedi ya bu eleman iyimi :S
-----------------------------
Hocam Çok Zorda kaldıysanız, Dışarı Atmak İçin yoruluyorsanız, Evkurcular 2. el satan dükkanlara Haber Et Gelip alırlar. -
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------AmoR bunu yazdı:
-----------------------------gelmedi ya bu eleman iyimi :S
-----------------------------
Hocam Çok Zorda kaldıysanız, Dışarı Atmak İçin yoruluyorsanız, Evkurcular 2. el satan dükkanlara Haber Et Gelip alırlar.
-----------------------------yok be hergün cingeneler geciyor atmak sorun degil ben üzülüyorum emek verilmiş ona kadar dişariya yada bodruma atalim diyolar bodrumda curuyup gidicek biliyorum ögrencinin bol oldugu bi şehirdeyiz bi arkadaşa işini görürdü ögrenciken 2 el satanlar az puz gecirmiyolar biliyoz o acidan tahribatdan bi muride gitseyd iyi :) gelir herhalde yarin eleman ya
edit: bide yorulcak bişey yok tek kişinin kaldira bilecigi bi şey bildigin yatak :) ah küçükken annem ustunde ziplardim yattaklarin kızardi şimdi nasil bi tüketim toplu oldu ciktik :/
-
arkadaş geldi verdik :) hayırlu ugurlu olsun :)