Bursada Kimya Deposu
-
bursada kimya deposu nerelerde var tercih nilüfer ve çevresi
-
ihsaniye metro istasyonunun orda kimya malzemeleri satan bir yer vardı 1 sene önce hala varmı bilmiyorum
-
acemlerden mudanyaya doğru giderken köprülü kavşagı hemen gecince sagda 1depo var.
-
ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------
acemlerden mudanyaya doğru giderken köprülü kavşagı hemen gecince sagda 1depo var.
-----------------------------Kozmetik deposu orası, ne lazımdı :) ona göre tarif edelim.
-
bursayı bilmiyorumda gemlikte ozan kimya var adı bayağı duyulmuş...
deposu nerdedir onu bilmiyorum ama
-
Sabotaj?
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------Kozmetik deposu orası, ne lazımdı :) ona göre tarif edelim.
-----------------------------kno3 lağzım (potosyum nitrat)
StigmatA bunu yazdı:
Sabotaj?
-----------------------------yok değil tabiki itici motor yapımında kullanılacak.
-
Hocam merak ettim, Ne ittiriyosun sen:)
-
HolyOne bunu yazdı:
Hocam merak ettim, Ne ittiriyosun sen:)
-----------------------------Başlangıç seviyesinde model roketcilik yapmaya çalışıyorumda. Türkiyenin kısıtlı şartlarında pkk nedeniyle malzeme bulmak zor. İtici motor (kuru model yakıtı) ana malzemesi kno3 olduğu için ihtiyacım var. Zaten max 1 kilo alıcam 500 gr bile yeter olmadı 250 bukadarla zaten bi sabotaj bi saldırı yapamazsın. Zaten normal şartlarda pazardan elma alır gibi kilo kilo alınabilecek bir madde değil. Gramla bile zor alınıyor.