Bursada Sabaha Karşı Olan Deprem
-
Arkadaşlar sabaha karşı deprem oldu yatagımda hissettim. Deprem oldu bir iki dakika içinde sabah ezanı okunmaya başladı. Depremin şiddetini merkez üstü neresi hakkında bilgisi olan varmı ? Haber sitelerine baktım daha eklememişler
-
-
evet olmus gecmis olsun ..2009.08.15 05:11:57 40.2080 28.9737 2.9 3.2 -.- -.- ÇALI-NILÜFER (BURSA)
bu arada deprem hareketliliklerini takip edebilceginiz en guvenilir site http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst7.asp -
1 aydır Bursa'dayım 1 kere deprem olmadı,bugun eve döndük deprem olmus :|
gecmis olsun ...
-
yav ufak bişi :)= burda hergün oluyo öyle
-
Ufak bişi ama deprem oldu sonra ezan okunmaya başladı sonra uyku tutmadı zaten :)
-
arkadaşın şarabı döküldü o hissetti o sıra, ama ben bu kafayı bulmuştur diye inanmamıştım O.o
-
altdan altdan vurdu tam o sn arkadaşla camda konusuyorduk deprem oldu sonra bide ezan başladi tamam dedim biz gidicilerdeniz :D allahim sen bizi affet :)
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
altdan altdan vurdu tam o sn arkadaşla camda konusuyorduk deprem oldu sonra bide ezan başladi tamam dedim biz gidicilerdeniz :D allahim sen bizi affet :)
-----------------------------Aynı düşünceler içinde bende vardım :) Ezan bitirdi işi zaten
-
işaret. :)
-
ben nasıl hissetmedim :D
Toplam Hit: 2513 Toplam Mesaj: 11