folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursadan Aksaraya Gitmek

Bursadan Aksaraya Gitmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar haftaya cuma günü mudanyadan aksaraya gideceğim haritadan baktım polatlıdan haymana tarafına dönderiyor ordan sonra köy yollarından falan geçirip bir anayola bağlıyor bana biraz karışık geldi. 

bu yolu kullanan var mı daha önce ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aslında dümdüz yol otobandan gölbaşına inip aksaraya devam edersin hocam ama yolları hiç bilmiyorsan navigasyon kullanmanı tavsiye ederim

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ankaraya girmeden gecersin hocam aksaraya. Otobusle o yol uzerinden gectim cok. Polatlidan sonra ankaraya girmeden golbasina dogru gidersin ordan kizilcahamam filan sonrasi aksaray.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocam ayarladan gideceğin yolu seciyorsun rahat.kısa otoyol felan onu seçip  baktinmi koy yollari çıkmaz o durumda

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

arkadaşlar haftaya cuma günü mudanyadan aksaraya gideceğim haritadan baktım polatlıdan haymana tarafına dönderiyor ordan sonra köy yollarından falan geçirip bir anayola bağlıyor bana biraz karışık geldi. 

bu yolu kullanan var mı daha önce ? 

hocam bu bildiğimiz niğde aksaray mı? 10 gün önce geledin oradaydım aksarayda okudum sen şimdi neyle gideceksin bu bir? aksarayda nereye gideceksin bu 2 6 sene mi aksarayda geçirdim ev vs lazım mı ? yardımcı olayım hocam 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 5
aksaray bursa otoban yol