Bursadan İstanbul Haramidere Ye Nasıl Gidilir?
-
3 eylul günü istanbul haramidere sanayı sitesinde olmam lazım ama istanbulu hiç bilmiyorum nasıl gidicem istanbul esenler otogarından ne kadar surer haramıdere bilen varmı yardımlarınızı beklıyorum
-
valla ist a gelirken öncelikle haramidere de otobüs durabilir oda belki :).. bi de esenler otogarından haramidere 1 saat felan sürüyor öle biliyorum :)
-
googla eartten bakmıstım istanbula biraz bişiler kaptıkta iyi oldu 1 saat eh fena degil saol baba yardım için
-
otogarda inilir yenibosna tranvayına binilir yenibosnada inilir yenibosnadan büyükçekmece'ye giden mavi otobüsler war onlara binilir haramidere de inilir yolculuk 1-1,5 saat sürer ;)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
otogarda inilir yenibosna tranvayına binilir yenibosnada inilir yenibosnadan büyükçekmece'ye giden mavi otobüsler war onlara binilir haramidere de inilir yolculuk 1-1,5 saat sürer ;)
-----------------------------tek vesaitte gitme yok mudur?
-
Arkadaslar guzel anlatmışlar.Bursadan tek otobuse binmek istiyorsan eger.Tekirdag tarafına giden Şehirlerarası otobuslerden birisi eger E5 yolundan gidiyorsa ve Bursadan hareket ediyorsa ona bineceksin
-
eyvallah muridler cok saolun yardımlarınız için
Toplam Hit: 1961 Toplam Mesaj: 7