folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursalı Müridler...

Bursalı Müridler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar 10 gün sonra bursaya kızarkadaşımla gelicem eğlenicek güzel mekanlar cafe havuz vs.. tavsiye edebilirlermi bide osmangazi mahallesiyle cumhuriyet mahallesi arasındaki mesafe ne kadar yardımcı olursanız sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mahalle ne hacı bize semt ver S:

çekirgede havuzlupark var sonra altıparmak kafe kaynar fsm bulvarı daha da fazla kafe kaynar :S

o kadar çok yer var ki bilemedim valla

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

hoja araştırıyorum bilsem zaten sormicam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    osmangazı ılce, cumhurıyet cadde. Seklınde olması lasım.cadde o ılcede zaten. Sehrın merkezı... Hocam heykel, altıparmak, kent meydanı, kulturpark, korupark,anotolıum,zafer plaza falan buralarda cafeler dolu kulturpark kocaman yemyesıl bı parktır zaten, heykel ve altıparmak semt adları, bursanın merkezlerıdır. En unlu caddelerı kent meydanı ,korupark,anatolıum,ozdılekler ve zafer plaza da alısverıs merkezlerıdır havuz olarak havuzlu park, altınceylan ve aqua park var , altınceylan ve aqua park tavsıyem. Aqua parkta guzel buyuk kaydıraklarda var. Uludaga gıdebılırsınız teleferıkle, garajdan teleferık mınıbuslerıne bıncen soylıcen onlar bırakır senı, cıkarsın daha temız hava alırsın, mıs gıbı manzara falan, goruntu on numara, yemek yemek ıstersen pahalı kebap ve ıskendercıler var, ama fastfood cularda var. Mesela ben Patıla yı severım. Bı kısı on lıraya kalmaz rahat doyar, ben kumru yerım hep, tam kumru ayran patates 7.5tl falan... Heykel cıvarı ve arka taraflarında canlı muzık cafeler boldur... Daha sormak ıstedıklerın varsa sorabılırsın. Butce , kalcak zaman, eglence tarzı soylersen onagore de yardımcı oluruz. Cok ortamcı deılım dısko bar bılmem ama kız arkadasla takılcak cafe tarzı yerler tavsıye ederız

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

hocam havuz olarak çekirgede havuzlu park var ihsaniyede buzzpark ve asya var.. aqua parkımız vardı ama artık yok :D
    kızla oturulacak yer arıyosanda bulvara gidiceksin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pehlivan
    Pehlivan's avatar
    Erkek

beşevler de konak havuz tesisi olimpiktir:)

Top Secret
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Görüklede takılabilirsiniz rahat olursunuz dier arkadaşların da dedği gibi fsm heykel altıparmak vs vs vs

NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacker
    blacker's avatar
    Erkek

gel gemlikee gel  :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

FSM güzeldir. Kız arkadaşını alıp gidebileceğin biryer. Altıparmaktaki kafeler yerine fsm'e gitmeni tavsiye ederim.

Heykelde şehri sefa var. Mekan yüksekte olduğu için manzarasıda güzel oluyor. Orasınıda tavsiye ederim.

Çekirgede yapılcak fazla birşey yok gibi. Şahsen ben hiç bir aktivite bulamadım çekirgede.

Böyle samimi, sıcak bir ortam istiyorsan Görükle'de çekirdek kafeye gidebilirsin. Hem garsonları iyi hemde herkes ögrenci hani pek sıkıcı bir ortamı yok.

Çekirdek yiyip, çay içebilirsiniz orada. Ama görükle merkezden oldukça uzakta.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 1656 Toplam Mesaj: 9