Bursalı Müridler...
-
s.a arkadaşlar 10 gün sonra bursaya kızarkadaşımla gelicem eğlenicek güzel mekanlar cafe havuz vs.. tavsiye edebilirlermi bide osmangazi mahallesiyle cumhuriyet mahallesi arasındaki mesafe ne kadar yardımcı olursanız sevinirim
-
mahalle ne hacı bize semt ver S:
çekirgede havuzlupark var sonra altıparmak kafe kaynar fsm bulvarı daha da fazla kafe kaynar :S
o kadar çok yer var ki bilemedim valla
-
hoja araştırıyorum bilsem zaten sormicam
-
osmangazı ılce, cumhurıyet cadde. Seklınde olması lasım.cadde o ılcede zaten. Sehrın merkezı... Hocam heykel, altıparmak, kent meydanı, kulturpark, korupark,anotolıum,zafer plaza falan buralarda cafeler dolu kulturpark kocaman yemyesıl bı parktır zaten, heykel ve altıparmak semt adları, bursanın merkezlerıdır. En unlu caddelerı kent meydanı ,korupark,anatolıum,ozdılekler ve zafer plaza da alısverıs merkezlerıdır havuz olarak havuzlu park, altınceylan ve aqua park var , altınceylan ve aqua park tavsıyem. Aqua parkta guzel buyuk kaydıraklarda var. Uludaga gıdebılırsınız teleferıkle, garajdan teleferık mınıbuslerıne bıncen soylıcen onlar bırakır senı, cıkarsın daha temız hava alırsın, mıs gıbı manzara falan, goruntu on numara, yemek yemek ıstersen pahalı kebap ve ıskendercıler var, ama fastfood cularda var. Mesela ben Patıla yı severım. Bı kısı on lıraya kalmaz rahat doyar, ben kumru yerım hep, tam kumru ayran patates 7.5tl falan... Heykel cıvarı ve arka taraflarında canlı muzık cafeler boldur... Daha sormak ıstedıklerın varsa sorabılırsın. Butce , kalcak zaman, eglence tarzı soylersen onagore de yardımcı oluruz. Cok ortamcı deılım dısko bar bılmem ama kız arkadasla takılcak cafe tarzı yerler tavsıye ederız
-
hocam havuz olarak çekirgede havuzlu park var ihsaniyede buzzpark ve asya var.. aqua parkımız vardı ama artık yok :D
kızla oturulacak yer arıyosanda bulvara gidiceksin.. -
beşevler de konak havuz tesisi olimpiktir:)
-
Görüklede takılabilirsiniz rahat olursunuz dier arkadaşların da dedği gibi fsm heykel altıparmak vs vs vs
-
gel gemlikee gel :D
-
FSM güzeldir. Kız arkadaşını alıp gidebileceğin biryer. Altıparmaktaki kafeler yerine fsm'e gitmeni tavsiye ederim.
Heykelde şehri sefa var. Mekan yüksekte olduğu için manzarasıda güzel oluyor. Orasınıda tavsiye ederim.
Çekirgede yapılcak fazla birşey yok gibi. Şahsen ben hiç bir aktivite bulamadım çekirgede.
Böyle samimi, sıcak bir ortam istiyorsan Görükle'de çekirdek kafeye gidebilirsin. Hem garsonları iyi hemde herkes ögrenci hani pek sıkıcı bir ortamı yok.
Çekirdek yiyip, çay içebilirsiniz orada. Ama görükle merkezden oldukça uzakta.