folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursa"Lı Müridler

Bursa"Lı Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
     Bildiğiniz adam gibi lagaluga yapmayan üç kağıtçı olmayan ve kaskolu araba kiraya veren rentacar var mı? Fiyatlar ne alemde?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Aramasan otuz tane çıkar bir allahın kuluda çıkıp yazmamış

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adige
    adige's avatar
    Dişi

ALİZE RENT A CAR

Çekirge Cad. No : 95 BURSA

Tel : (0224 ) 233 35 00

Fax : (0224 ) 233 39 39

buzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    atatürk stadının orda dolu rent a car yerleri war.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çarşambada Dolunay oto kiralama.. En son ordan kiraladım.. Adam çok delikanlı açık açık sölüo herşeyi Hatta ben götümü kiraya veriom gibi bişi dio arabayı kiraya vermek:)) İki araba var hangisi güzel diye sorma Ben evlat ayrımı yapmam dio :D Herkese aynı konuşuo ama yinede iyi bi adam..  Kaza yaparsan yattığı kadar arabanın parasını verion 110ytl 3gün  yatarsa en askeri 330ytl:)  Arabalar kaskolu.. C3 var baya bi güzel 110 milyon ama 30milyonluk euro dieselle Eskişehire gittik geldik orda da bursa da baya bi gezdik yinede kalmıştı.. Kiralamak çok sakat yinede Allah kazadan beladan saklasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

persian bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çarşambada Dolunay oto kiralama.. En son ordan kiraladım.. Adam çok delikanlı açık açık sölüo herşeyi Hatta ben götümü kiraya veriom gibi bişi dio arabayı kiraya vermek:)) İki araba var hangisi güzel diye sorma Ben evlat ayrımı yapmam dio :D Herkese aynı konuşuo ama yinede iyi bi adam..  Kaza yaparsan yattığı kadar arabanın parasını verion 110ytl 3gün  yatarsa en askeri 330ytl:)  Arabalar kaskolu.. C3 var baya bi güzel 110 milyon ama 30milyonluk euro dieselle Eskişehire gittik geldik orda da bursa da baya bi gezdik yinede kalmıştı.. Kiralamak çok sakat yinede Allah kazadan beladan saklasın..

Kaskolu olsunda biz dikkatli kullanırız. Bu arada 110 çok yaw nie ole 110? 110 a bmw kiralarım ben.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Bursalıdan korkacan abi :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    Bursalıdan korkacan abi :)

Deca Bursa'lıları salarım üstüne akıllı ol :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada 110 çok yaw nie ole 110? 110 a bmw kiralarım ben.

Bmwyi biraz zor kiralarsında :) 70e şahinlerde var kibariye yada güllü takıp gezersen bişi diemem tabi :) abi düşünürsen aynı kapıya gelio 30milyona eskişehire gidip gelmek orda gezmek bursada gezmek hamde harbi gezmekten bahsediom.. diğer türlü 70 e kiralıcan 70 80milyon benzine yada gaza vericen biz hesaplamıştık aynı kapıya geliodu aşağı yukarı hem araba şeklinde olur.. Daha rahat daha konforlu.. Kaset çalarda kibariye,güllü yerine cd çalarda tiesto miestoda dinlersin :))

Not:Şahin yada doğandan kafayı dışarı çıkarıp tek el direksiyonda kibariyeyi güllüyü son ses dinleyen kırolara kıl oluyorum sinir kat sayım artıo birden :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İş icabı gidiyoruz hocam kibariye güllü falan tanımam ben. Şahin de araba siena da.  :)

sana pm attım bi oku hocam.

Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 10