Bursalı Müridler
-
arkadaşlar bayram civarı bursaya gelmeyi düşünüyorum hem gezmek görmek hemde kısa bir tatil ancak sevgilimle gelecegim kalabilicegim bir yer arıyorum böyle pansiyon tarzıda yeter bildiginiz bir yer varmı varsa nasıldır bilgi verebilrmisiniz şimdiden teşekkürler
-
35-40a otel bulabilirsin meydanın orda. meydan diye sor gösterirler :)
ayarlayabilecek olsam gel bize dicem de hele bayramda imkansız.
daha ucuz yerler çok dandik olur.
-
fantzi istiyosan bin teleferiğe kadıyaylada in.az yukarı çık kampçılar fln var.al bide iki kişilik çadır.bide mont+kazak fln(maluk rakım 1500+ geceleri soğuk oluyo)
tabi bikaç çift birlikte giderseniz daha zevkli oluyo
-
zaten o mevkidenbütün bursa ayaklarının altında hiçbiyere gitmeye gerek yok. çok zorlarsan mudanya isklesine kadar gözüküyo.bi top yerlştirsen vuramayacağın nokta yok.
lan müritler aklıma geldi bi dahaki buluşma kadıyaylaya çıkalım .hep istanbullular gelcek diye denize kaçıyonuz. ben gelemiyom ters kalıyo.
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------zaten o mevkidenbütün bursa ayaklarının altında hiçbiyere gitmeye gerek yok. çok zorlarsan mudanya isklesine kadar gözüküyo.bi top yerlştirsen vuramayacağın nokta yok.
lan müritler aklıma geldi bi dahaki buluşma kadıyaylaya çıkalım .hep istanbullular gelcek diye denize kaçıyonuz. ben gelemiyom ters kalıyo.
-----------------------------geçen buluşalım diye konu açtık sallamadı kimse, bütün hevesimiz kaçtı hocam biz napalım?
-
mudanya gemlik merkezdekilere uzak kaçıyo abi.günübirlik gitmezler ki.ama telfirik muhabbti güzel bence hem ucuz.piknik fln yaparız.0 ın altında ateş yakarız.isterseniz bikaç ay sonra yapalım kar üstünde daha zevkli oluyo :)
-
hocam bildiğim kadarıyla bursanın merkezinde pansiyon yok ama gazcılar tarafında ufak oteller çok orayı tercih edebilirsin ama para sorun değil diyosan heryer otel kaynıyo :)
bursaya daha önce gelmediysen biraz araştır gezilcek yerleri netten...