Bursun Yatmaması Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Şimdi gençler 3 yıldan beridir devlet bursu alıyordum kykdan. 280 lira her ayın 6sında hesabıma yatıyordu. 

3 ay önce yani ekim ayından itibaren krediye çevrilmiş, ekim ve kasım ayında sorunsuz aldım fakat bu ay para hesabıma yatmadı. 

yani durum şöyle kyk nın burs kredi ödeme sayfasından baktığımda ayın 7 sinde  ziraat bankası - fırat üniversitesi şubesine yattığı görünüyor fakat hesabımda para yok. 

bu olay normal mi? yada başına böyle bir durum gelen ve çözen varsa bi aydınlatabilir mi beni?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

yurtkura twit at hocam

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hacı cevabını bekliyorum benimkinide yatırmamış köfteler kredim içerde 2 gündür

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

tweet attım bekliyorum bakalım. Yarın birde 444 19 61'iarayıp danışacam :/ ilginçtir ki birinci sınıfta ilk bursumu da alamamıştım, bir ay geç yatmıştı. 

Neyseki acil ihtiyacım yok, okulda olsam çok sıkıntı olacaktı bana. Nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum ki. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

hocam binlerce kisi var oluyor arada boyle, idare etmek lazim.
    benim hic isim dusmedide twitter hesabini takip ediyorum adamlar geri donus falan yapiyolar ilgileniyolar.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

kontrol etmedim ben daha. gelmiştir herhalde.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

evet gençler çözüme ulaştım sanırım. Az önce kyk yı 444 1 961 i arayıp durumu operator ablaya izah ettim. 

Burs ve kredi farklı hesap numaralarına yattığı için hesabımın açıldığı ziraat bankası şubesine  gidip hesabımı aktif etmem gerekiyormuş.

İşlemler yeni gerçekleştiği için bu ayda böyle olmuş. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

evet gençler çözüme ulaştım sanırım. Az önce kyk yı 444 1 961 i arayıp durumu operator ablaya izah ettim. 

Burs ve kredi farklı hesap numaralarına yattığı için hesabımın açıldığı ziraat bankası şubesine  gidip hesabımı aktif etmem gerekiyormuş.

İşlemler yeni gerçekleştiği için bu ayda böyle olmuş. 

kredini önümüzdeki ay 2 kredinin toplamı şeklinde 560 lira olarak alabilirsin. bu aya alamazsan süpriz olmasın hocam kendini hazırla

benim de başıma benzer olay gelmişti, hesabı 7sinden önce aktifleştirmediğim o ayın kredisi önümüzdeki aya aktarılmıştı.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

korkuttunuz ha baktım yatmış benim kredi, faiziyle geri ödeyeceğim parayı dört gözle bekliyorum anasını satiyim :D

Toplam Hit: 1186 Toplam Mesaj: 9