Bursun Yatmaması Sorunu
-
Şimdi gençler 3 yıldan beridir devlet bursu alıyordum kykdan. 280 lira her ayın 6sında hesabıma yatıyordu.
3 ay önce yani ekim ayından itibaren krediye çevrilmiş, ekim ve kasım ayında sorunsuz aldım fakat bu ay para hesabıma yatmadı.
yani durum şöyle kyk nın burs kredi ödeme sayfasından baktığımda ayın 7 sinde ziraat bankası - fırat üniversitesi şubesine yattığı görünüyor fakat hesabımda para yok.
bu olay normal mi? yada başına böyle bir durum gelen ve çözen varsa bi aydınlatabilir mi beni?
-
yurtkura twit at hocam
-
hacı cevabını bekliyorum benimkinide yatırmamış köfteler kredim içerde 2 gündür
-
tweet attım bekliyorum bakalım. Yarın birde 444 19 61'iarayıp danışacam :/ ilginçtir ki birinci sınıfta ilk bursumu da alamamıştım, bir ay geç yatmıştı.
Neyseki acil ihtiyacım yok, okulda olsam çok sıkıntı olacaktı bana. Nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum ki.
-
hocam binlerce kisi var oluyor arada boyle, idare etmek lazim.
benim hic isim dusmedide twitter hesabini takip ediyorum adamlar geri donus falan yapiyolar ilgileniyolar. -
kontrol etmedim ben daha. gelmiştir herhalde.
-
evet gençler çözüme ulaştım sanırım. Az önce kyk yı 444 1 961 i arayıp durumu operator ablaya izah ettim.
Burs ve kredi farklı hesap numaralarına yattığı için hesabımın açıldığı ziraat bankası şubesine gidip hesabımı aktif etmem gerekiyormuş.
İşlemler yeni gerçekleştiği için bu ayda böyle olmuş.
-
sLeymN bunu yazdı
evet gençler çözüme ulaştım sanırım. Az önce kyk yı 444 1 961 i arayıp durumu operator ablaya izah ettim.
Burs ve kredi farklı hesap numaralarına yattığı için hesabımın açıldığı ziraat bankası şubesine gidip hesabımı aktif etmem gerekiyormuş.
İşlemler yeni gerçekleştiği için bu ayda böyle olmuş.
kredini önümüzdeki ay 2 kredinin toplamı şeklinde 560 lira olarak alabilirsin. bu aya alamazsan süpriz olmasın hocam kendini hazırla
benim de başıma benzer olay gelmişti, hesabı 7sinden önce aktifleştirmediğim o ayın kredisi önümüzdeki aya aktarılmıştı.
-
korkuttunuz ha baktım yatmış benim kredi, faiziyle geri ödeyeceğim parayı dört gözle bekliyorum anasını satiyim :D