Burun Radyofrekansı
-
Selamun aleyküm beyler, sigarayı bıraktım sorunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı (arada ağzı kanseri fotoğraflarına bakarsanız sizde bırakabilirsiniz). Ağızda yaralar patlak verdi, şimdi de burundaki yan etler şişti doktor radyofrekans yapalım dedi, bi iki siteye girdim baktım yorumlara 6-7 ay sonra yine şişiyormuş ne önerirsiniz, yaptıran eden var mı?
-
sigarayı bırakmayı düşünüyordum BEN :|
bu saatten sonra nah bırakırım..
geçmiş olsun hocam..
-
Amd-x bunu yazdı
sigarayı bırakmayı düşünüyordum BEN :|
bu saatten sonra nah bırakırım..
geçmiş olsun hocam..
eyvallah hacı da bu mereti ne kadar erken bırakırsan okadar iyi ben ağız yaralarından 4-5 ay çektim çok şükür sabah ağzım mis gibi uyanıyorum artık ferah ferah, burunda açıldı koku vs. 2 merdiven çıkıp nefes nefese kalmada azaldı. her türlü kendine edersin.
-
Hocam, kaç paket içiyordun pat dyie mi bıraktın? Belkide vücudu alıştırarak bırakmak lazımdı. ( belkide / belki de? )
karbonatlı su tedavisi öneririm.
Sabahları aç karna istediğin kadar suya 1 çay kaşığı karbonat ( ingiliz karbonatı, cep sodası, kek kabartma tozu; sodyum bikarbonat olduğu sürece hepsi aynı ) karıştırıp hepsini içiyosun. en azından yarım saat hiç bişey alma mideye.
Bütün vücudunda nerde ne problem varsa iyi geldiğini göreceksin
ilk gün 3-4 doz alabilirsin böyle
sornaki gün yarısı kadar falan
en son her sabah aç karna 1 çay kaşığı şeklşnde sabitle. Yüksek dozla başlamak etkiyi hızlandırmak için. ( dikkat bağırsakları da hızlandırıyor. epeyce )
ocak başında ya da aralık sonunda başladım ben. Herhangi bi yan etkisini görmedim. Sinüzitimi geçirdi, ameliyat bile etkili olmamıştı. Şaka gibi
-
noname bunu yazdı
Hocam, kaç paket içiyordun pat dyie mi bıraktın? Belkide vücudu alıştırarak bırakmak lazımdı. ( belkide / belki de? )
karbonatlı su tedavisi öneririm.
Sabahları aç karna istediğin kadar suya 1 çay kaşığı karbonat ( ingiliz karbonatı, cep sodası, kek kabartma tozu; sodyum bikarbonat olduğu sürece hepsi aynı ) karıştırıp hepsini içiyosun. en azından yarım saat hiç bişey alma mideye.
Bütün vücudunda nerde ne problem varsa iyi geldiğini göreceksin
ilk gün 3-4 doz alabilirsin böyle
sornaki gün yarısı kadar falan
en son her sabah aç karna 1 çay kaşığı şeklşnde sabitle. Yüksek dozla başlamak etkiyi hızlandırmak için. ( dikkat bağırsakları da hızlandırıyor. epeyce )
ocak başında ya da aralık sonunda başladım ben. Herhangi bi yan etkisini görmedim. Sinüzitimi geçirdi, ameliyat bile etkili olmamıştı. Şaka gibi

-
Taşak geçmiyorum sihirli bişey bu. Annem bacaklarındaki neyden kaynaklandığını bilmediğimiz ağrılardan böyle kurtulduğunu sonr sinüzit için bana öğrendiğini söylediğinde aynı tepkiyi vermiştim. Denemesi 4-5 lira
-
ben oldum radyofrekans her bünyede tekrar etmez hastalığına göre
-
yaş kaç bilmiyorum ama dışardan mumkun mertebe bir şey kullanma... vucut kendi kendini telafi eder...dediklerin az çok herkes de olmuştur..ortamını biraz değiştir geçer gider kafana takma...