Bus Driver (Download)
-
s.a byler daha çok oyun upload edeceğim
oyun adı:BusDriver
oyun boyutu:68mb
link:http://www.sendspace.com/file/fhtqhi
yüklenme türü:setup+crack
pass:tahribat
oyunu beyenme olasılığın:%100
not:beyler adminlerden uyarı almayayım biraz yavaşlatıyorum uploadları
bir daha ki uploadım:Fifa94
not2:kesinlike ben uplaod ediyorum biyerden çekmiyorum
not3:üff şerefsizim 45 dk mı yediniz.
(tahribat aşkı)
-
o yeah.. :D
-
saolda hacı bunları tek başlık altında toplasan daha iyi yoksa uyarı alabilirsin..
-
fifa97 i istiyor msuusnuz_?_?_?_
-
arkadaşlar oyun manyak sarıyor söliim :D
-
süpersin hacı manyak bi oyun bu :) bilisimruzgarında çıkmıstı bu :)
-
çook güzel oyun saol :D:D
-
OJALAR BEN BÖLE OYUNLARI PAYLAŞAYIMMI YOKSA HEPSİNİ BİR ARAYA GETİRİP Mİ FIŞKIRTAYIM
BÖLE PAYLAŞIRSAM ARAM SEÇENEĞİNE BASILINCA ÇIKSIN DİE YAPIYOMBÜYÜK HAR YÜZÜNDEN ÖZÜR:l
-
tek tek konu açıpta paylaş bali, dediğin gibi arama butonuna basınca bulsun millet. Eline sağlık bu arada. Bir de gene otobuslü bi oyun vardı böle durak murak felan var ama sim city gibi de hani, yani o da varsa olur ama fifa97-98 çok süper olur. Bekliyoz..
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------
tek tek konu açıpta paylaş bali, dediğin gibi arama butonuna basınca bulsun millet. Eline sağlık bu arada. Bir de gene otobuslü bi oyun vardı böle durak murak felan var ama sim city gibi de hani, yani o da varsa olur ama fifa97-98 çok süper olur. Bekliyoz..
-----------------------------dedim güzel bir ritm yakalamışken ban yemiyelim beyler ben oyuna dalmışım fifa 97 nin cd sini arıyorum bulursam yollarım daha başka oyunlarda var siz yazın ben upload edeyim
not:sürücü kurslarında oynatılan oyun war onu upload ediyorum fakat uplaod biraz yavaş 45-60 dk sonra geliyorum
yoğun ilginize teşşekkürler
-
hojalar oyunun 3. bölümünün sonlarına doğru hata mesajı weriyor.sizde de aynısı oluyormu
+kamera açısını değiştiren tuşu bula nwar mı arkadan olunca güsel olmuyor ben options a baktım orda yoktu