Business Card Reader Hakkıda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Beyler bu program lazım aslında yapmak istedigim tam olarak şu 

Kişilerin kartvizitlerini tarattırıp onları adres defterine eklemek istiyorum bu tarz bir program lazım 

birde mac  address book kullanıyoruz mac mınıde server kurdum bütün pcler ordan çekiyor adresleri ama pcler baglanamıyor acaba çift yönlü ve stabil çalışacak programı varmıdır ? warez varsa can olur yoksada ne kadar :D 

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ABBYY Business Card Reader

Ben bunu kullanıyorum gayet güzel, direk bilgileri iphone da telefon rehberinde ekliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

ABBYY Business Card Reader

Ben bunu kullanıyorum gayet güzel, direk bilgileri iphone da telefon rehberinde ekliyor.

cracklımı hocam sendeki ?

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

evet hocam crackli. İphone 4s te kullanıyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 659 Toplam Mesaj: 4