folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Butik Dershanemi? O Ne :S

Butik Dershanemi? O Ne :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mürid kardeşlerim üniversiteden postalanınca yeniden dershaneye gitmeye karar veren bi kişilik olarak gittim beşiktaşa dershaneye kaydoldum a.q internet sayfalarına bakim dedim butik dershane sistemi falan diyo :S diyo ama ne demeye çalışıyo nedir bu butik dershane anlayışı dedikleri açıklayacak bi müridimiz varmı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Dershaneler işi abarttı. Zengin çocukları için yıllık 15 bin YTL'ye butik dershane açıldı. 6 kişilik sınıftaki öğrencilere sağlık sigortası bile yapılıyor.

5-8 kişilik sınıflarda hizmet veren, öğrencilere kaza-hayat sigortası yapan butik dershanelerin fiyatı 15 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

Butik otel ve hastanelerden sonra şimdi de butik dershaneler hizmet vermeye başladı. Ancak bu dershanelere gitmek için yüklü miktarda parayı gözden çıkarmak gerekiyor. Öyle ki, bilindik dershanelerin fiyatı bin 500 ila 4 bin YTL arasında değişirken, butik dershanelerin ücreti, neredeyse bir özel üniversite fiyatı olan 15 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Hatta, bazı butik dershanelerde özel ders almak isteyenlerin yaklaşık 45 bin YTL'yi gözden çıkarması gerekiyor.

La boyle yerlere gitcegine git bi ozel uniye olsun bitsin :D  

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

Dershaneler işi abarttı. Zengin çocukları için yıllık 15 bin YTL'ye butik dershane açıldı. 6 kişilik sınıftaki öğrencilere sağlık sigortası bile yapılıyor.

5-8 kişilik sınıflarda hizmet veren, öğrencilere kaza-hayat sigortası yapan butik dershanelerin fiyatı 15 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

Butik otel ve hastanelerden sonra şimdi de butik dershaneler hizmet vermeye başladı. Ancak bu dershanelere gitmek için yüklü miktarda parayı gözden çıkarmak gerekiyor. Öyle ki, bilindik dershanelerin fiyatı bin 500 ila 4 bin YTL arasında değişirken, butik dershanelerin ücreti, neredeyse bir özel üniversite fiyatı olan 15 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Hatta, bazı butik dershanelerde özel ders almak isteyenlerin yaklaşık 45 bin YTL'yi gözden çıkarması gerekiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

baban o dersaneye o kadar para verebiliyosa eminim iş için endişelenmiyosundur

lise 3 e geçtim Anadolu lisesinde bi öğrenciyim işsiz kalacam die üç buçuk atıyo

senin için sorun olmaz iş takma atarlarsa atarlar gitmeyi ver öldürecek deillerya (istemiyosan )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    LordVader bunu yazdı:

olum ben öle bi dershane oldugunu bilmiyodum :D nekadar ödediler fiyat olarak onuda bilmiyorum ama babam pis pis bakıyo :D sınıflar da dedigin gibiymiş hatta müdürü bana şu kuralları saymıstı :D

- sınıfta çıtın çıkarsa bırak dersten atılmayı dershaneden atarım seni :D (dershaneden 2 kere liseden 1 kere uzaklastırılan üni.'Den atılan bi kişilige bunları söylüyo )

- hafta da bir babanı arayıp detaylı rapor vericez (babam da çok takarya :D )

-öss'yi kazanamıcam diyosan gelme bu dershaneye (ulan zaten kendim kazancagımı bilsem neden gelim :D )

- ben ve rehberlik danısmanın 2 ayda bir yada aniden evinize yemege geliriz (kapıyı açmam ki :D )

öle işt eolum benim ayrılmam lazım tikiler falan yoktur inş. bu dershanede :(

manyak mı la bu adam aniden yemeğe geliriz diyo :D:D b.k ye a q dicen :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bilmiom bunu yazdı:

baban o dersaneye o kadar para verebiliyosa eminim iş için endişelenmiyosundur

lise 3 e geçtim Anadolu lisesinde bi öğrenciyim işsiz kalacam die üç buçuk atıyo

senin için sorun olmaz iş takma atarlarsa atarlar gitmeyi ver öldürecek deillerya (istemiyosan )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Burada vardı ben de gittim,bi sene sonra kapatıp zafer dershanesini açtılar artık ordan devam ediyorum :| :D
    özel kurs gibi hoja maksimum 3-4 kişi olur sınıflarda ben hepsinde tek başımaydım çok ta şanslıydım :D gerçekten gitmek istiyosan çok faydalı olur ,maddi durumun yeterliyse git.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    izmir hiltondada var öyle bi dershane onunda fiyatı bukadar, derse gelenlere bedavaya jeton filanda veriyolardır heralde planette oynasınlar die
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    eve geleceklermş yemeğe..??!!!
    b.k yesnler bea... söle yemeklerini kendileri getrsnler..o kadar para vericem bide bnm evmde ymk ycek...  yok ya..

.
Toplam Hit: 1445 Toplam Mesaj: 9