Buton Türkçeleştirme
-
beyler size zahmet şuradaki butonları türkçe yapabilir misiniz
biraz acil lazım bana
http://hotfile.com/dl/148620664/9d64d4d/turkish.rar.html
-
ben birşey sorarim millet git eğitimini al der :D adam nasıl yapilcağini sormuo 30 tane resimi düzenleyin biriniz dio :D iyimiş. Yanliş anlama kardeş de nasıl olcağini öğrensen de kendin yapsan daha iyi değil mi :D
-
FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------ben birşey sorarim millet git eğitimini al der :D adam nasıl yapilcağini sormuo 30 tane resimi düzenleyin biriniz dio :D iyimiş. Yanliş anlama kardeş de nasıl olcağini öğrensen de kendin yapsan daha iyi değil mi :D
-----------------------------detaya girmeye gerek yok hocu
bizde biliyoruz öğrenmemiz daha iyi ama öğrenmedik zamanında şu an lazım oldu butonlar yarından sonra uzak kalacam pc'den
bi arkadaş çıkar yapar sürekli millet sana diyor diye yıllardır bu konuyu mu bekliyordun :/
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------ben birşey sorarim millet git eğitimini al der :D adam nasıl yapilcağini sormuo 30 tane resimi düzenleyin biriniz dio :D iyimiş. Yanliş anlama kardeş de nasıl olcağini öğrensen de kendin yapsan daha iyi değil mi :D
bizde biliyoruz öğrenmemiz daha iyi ama öğrenmedik zamanında şu an lazım oldu butonlar yarından sonra uzak kalacam pc'den
bi arkadaş çıkar yapar sürekli millet sana diyor diye yıllardır bu konuyu mu bekliyordun :/
-----------------------------yoo konu monu beklemiom ilginc geldi sana nie bişi demiolar die de bu arada ben yapiom işini şuan
-
FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------yoo konu monu beklemiom ilginc geldi sana nie bişi demiolar die de bu arada ben yapiom işini şuan
-----------------------------ne diyim bilemedim şimdi :W
öyle bi yazmıştın ki atar yapar gibi sonradan yapıyorum filan cıx olmadı bu hatlar karıştı
-
http://www.wupload.com/file/2670300447/sdaf.rar
NOT: BİLDİKLERİMİ ÇEVRİDM BİLMEDİKLERİMİ SÖYLERSEN ÇEVİREBİLİRM