Bütün Sürümler İçin Win 7 DVD'si

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Win 7 kurulumu yapabileceğiniz bütün DVD'ler aslında Win 7'nin bütün versiyonlarını kurma kabiliyetine sahiptirler.

Windows 7 kurulumu yapabileceğiniz bütün DVD'ler (Oem hariç) aslında Windows 7'nin bütün versiyonlarına sahiptirler.Yani herhangi bir Windows 7 DVD'si ile dilediğiniz varsiyonu kurabilirsiniz. Bunu açığa çıkarmak ise sadece 10 saniyelik bir işlemdir...

Windows 7 Kurulum DVD'si içinde bulunan ei.cfg adındaki küçücük bir dosya kurulum sırasında sadece bir versiyonun yüklenmesine izin verir.Olay şöyle çalışır: Siz Windows 7 kurulumuna başladığınız da setup döner "ei.cfg"ye sorar:
    "Kardeş ben bu 7 yi kuracam ama hangi versiyonu kurabilirim?"
    "ei.cfg"de "Setup"a :
    "Sen Home Premium'sun bilmiyor musun?" der ve Setup garibim büker boynunu "Ama ben ultimate değilmiydim yaa" diye söylene söylene Home Premium'u kurar. İşin şaka tarafı bir yana eğer bu "ei.cfg" yi silerseniz artık Setup hangi sürümü kuracağını dönüp size soracaktır.Kurabileceğiniz sürümler;

* Ultimate
    * Professional
    * HomePremium
    * HomeBasic
    * Starter

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

evet hocam bndeki windows 7 dvd si böyle.Kurulumda hangi sürümü kuracağını bana soruyor..Seçmezsem drek ultimate kuruluyor..:D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

ben ilk defa duyuyorum bunu iyiymiş.Beni minibooka win 7 kurmayı düşünüyorum da crackledikten sonra sıkıntı oluyor mu; daha sonra kapanma falan filan gibi?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:
    -----------------------------

ben ilk defa duyuyorum bunu iyiymiş.Beni minibooka win 7 kurmayı düşünüyorum da crackledikten sonra sıkıntı oluyor mu; daha sonra kapanma falan filan gibi?

---------------------------

güncelleme yapmıyorsansorun yok..:D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

ehueehuehu :D

güzel bir anlatım olmuş :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bendeki dvd de hepsi ztn otomatik çıkıyor takıyorum 

32bit  ve 64bit tüm sürümler karşımda hangisini kurmak istersin seç kur =)

Toplam Hit: 1223 Toplam Mesaj: 6