Bütün Sürümler İçin Win 7 DVD'si
-
Win 7 kurulumu yapabileceğiniz bütün DVD'ler aslında Win 7'nin bütün versiyonlarını kurma kabiliyetine sahiptirler.
Windows 7 kurulumu yapabileceğiniz bütün DVD'ler (Oem hariç) aslında Windows 7'nin bütün versiyonlarına sahiptirler.Yani herhangi bir Windows 7 DVD'si ile dilediğiniz varsiyonu kurabilirsiniz. Bunu açığa çıkarmak ise sadece 10 saniyelik bir işlemdir...
Windows 7 Kurulum DVD'si içinde bulunan ei.cfg adındaki küçücük bir dosya kurulum sırasında sadece bir versiyonun yüklenmesine izin verir.Olay şöyle çalışır: Siz Windows 7 kurulumuna başladığınız da setup döner "ei.cfg"ye sorar:
"Kardeş ben bu 7 yi kuracam ama hangi versiyonu kurabilirim?"
"ei.cfg"de "Setup"a :
"Sen Home Premium'sun bilmiyor musun?" der ve Setup garibim büker boynunu "Ama ben ultimate değilmiydim yaa" diye söylene söylene Home Premium'u kurar. İşin şaka tarafı bir yana eğer bu "ei.cfg" yi silerseniz artık Setup hangi sürümü kuracağını dönüp size soracaktır.Kurabileceğiniz sürümler;
* Ultimate
* Professional
* HomePremium
* HomeBasic
* Starter -
evet hocam bndeki windows 7 dvd si böyle.Kurulumda hangi sürümü kuracağını bana soruyor..Seçmezsem drek ultimate kuruluyor..:D
-
ben ilk defa duyuyorum bunu iyiymiş.Beni minibooka win 7 kurmayı düşünüyorum da crackledikten sonra sıkıntı oluyor mu; daha sonra kapanma falan filan gibi?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
ben ilk defa duyuyorum bunu iyiymiş.Beni minibooka win 7 kurmayı düşünüyorum da crackledikten sonra sıkıntı oluyor mu; daha sonra kapanma falan filan gibi?
---------------------------güncelleme yapmıyorsansorun yok..:D
-
ehueehuehu :D
güzel bir anlatım olmuş :D
-
bendeki dvd de hepsi ztn otomatik çıkıyor takıyorum
32bit ve 64bit tüm sürümler karşımda hangisini kurmak istersin seç kur =)